Ο Ομπάμα παραδέχεται ότι οι εξωγήινοι ελέγχουν την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΣΟΚ!!!! Ο Ομπάμα παραδέχεται ότι οι εξωγήινοι ελέγχουν την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών

Είμαστε μόνοι στο Σύμπαν; Πολλοί ερευνητές,ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται εδώ και χιλιετίες. Αλλά αυτές οι επισκέψεις ήταν καλυμμένες από τις κυβερνήσεις που ελέγχουν τον κόσμο, και για δεκαετίες κάνουν αγώνα για να "εξαλείψουν" ολα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτών των εξωγήινων όντων στον πλανήτη μας.

Τα τελευταία χρόνια, κάποιες ομάδες έχουν υποβάλει αίτηση για την επίσημη αναγνώριση της εξωγήινης συνεργασίας με την ανθρώπινη φυλή, να μιλήσουν και να δώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινων στη Γη. Ακόμη και το 2013 μια εκδήλωση ήταν έτοιμη να πιέσει τον Λευκό Οίκο για το θέμα αυτό, μια εκδήλωση που ονομάζεται Πολίτη Ακρόαση και γνωστοποίηση, όπου οι πρώην γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών άκουσαν μαρτυρίες από πρώην ανώτερους στρατιωτικούς διοικητές, κρατικούς αξιωματούχους και ερευνητές για πραγματικά περιστατικά και αποδεικτικά στοιχεία, υποδεικνύοντας μια εξωγήινη παρουσία στη Γη. Μάρτυρες κατάθεσαν περισσότερες από 30 ώρες περιστατικά που αφορούν UFO και εξωγήινους ανάμεσά μας.

Αυξήθηκε το ενδιαφέρον για την ύπαρξη εξωγήινων και κάποιοι μιλούν ανοιχτά για το θέμα αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν ενημερωθεί!. Αυτό που είδαμε πέρυσι, όπου ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αποφάσισε να πει την γνώμη του σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων Live στο Jimmy Kimmel για την περιοχή 51, ​​δήλωσε ότι μια εξωγήινη εισβολή θα ενώσει όλες τις χώρες.

Και όπως συνέβη με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ο σημερινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην Live τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel ,και ρωτήθηκε για τα UFO, στην Περιοχή 51, και για εξωγήινους. Οι απαντήσεις του δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Οι εξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις
Ο Jimmy Kimmel ασχολήθηκαν με το θέμα, όπως έκανε πέρυσι με την Κλίντον, για να δει τι ξέρει ο Ομπάμα και αν πει την αλήθεια για τους εξωγήινους, και ΑΤΙΑ στην Περιοχή 51. Ο Kimmel ξεκίνησε την κουβέντα στο αν ο Ομπάμα μετά την Προεδρία του είχε την περιέργεια να μάθει ποια είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, και την αλήθεια για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ. Ωστόσο, ενώ οι απαντήσεις του Ομπάμα φαίνεται να είναι αστείες στην τηλεοπτική εκπομπή, γεγονός είναι ότι όλες οι δηλώσεις του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχουν γίνει για πιθανή αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Kimmel είπε στον Ομπάμα οτι αν ήταν αυτός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το πρώτο πράγμα που θα ήθελε να μάθει ο κόσμος ειναι τα μυστικά αρχεία για τα UFO και η περιοχή 51, για να ξέρει τι πραγματικά γίνεται. Και ετσι ξεκίνησαν όλα: Αυτός θα ήταν ο λόγος που δεν θα γίνεις πότε πρόεδρος!!, απάντησε ο Ομπάμα.Οι εξωγήινοι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί. Να αποκαλύψεις όλα του τα μυστικά, ασκούν αυστηρό έλεγχο πάνω μας!!

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα, ο Ομπάμα συνέχισε. Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί είναι που μας έδωσαν εντολή να μην πω!.

Ενώ τα λόγια του Ομπάμα μπορεί να φαίνονται αστεία, η πραγματικότητα είναι ότι περιέχουν την αλήθεια για το θέμα των UFO και τους εξωγήινους: Κάθε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που θέλει να πει την αλήθεια στον κόσμο, και του οποίου η πρώτη προτεραιότητα είναι να κάνει γνωστά τα μυστικά αρχεία για την περιοχή 51 και τα UFO δεν γίνεται να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

οι δηλώσεις του Ομπάμα δεν έχουν αφήσει κανέναν αδιάφορο, λέγοντας ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν στα και ασκούν αυστηρό ελέγχο.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Ομπάμα δεν έχουν αφήσει κανέναν αδιάφορο, λέγοντας ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και ασκούν αυστηρό ελέγχο. Και "αυτοί" δεν θα επιτρέψουν σε οποιοδήποτε άτομο να έχει μια απερίσκεπτη συμπεριφορά αποκαλύπτοντας μυστικά που ποτέ δεν πρέπει να είναι ευρέως γνωστά. Για τους συνωμοσιολόγους, ενώ ο Ομπάμα θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας, χαριτολογώντας, πραγματικά λέει την αλήθεια!!.

Μια πραγματική αποκάλυψη
Τα αμφιλεγόμενα σχόλια του Ομπάμα έχουν προκαλέσει μια συζήτηση στους κύκλους της συνωμοσίας, μόλις ένα μήνα μετά, ο πρώην προεδρικός σύμβουλος John Podesta ισχυρίστηκε ότι η μεγαλύτερη αποτυχία του το 2014 ήταν να αποχαρακτηρίσει τα αρχεία για UFO. Φυσικά τα λόγια του Podesta κατέστησαν σαφής απόδειξη της συνεργασίας μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων.

Αλλά η θεωρία ότι οι εξωγήινοι μπορούν να ζουν στη Γη και έχουν επηρεασμό της πολιτικής σε μεγάλες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι εντελώς τραβηγμένη, με βάση τις δηλώσεις των άλλων μεγάλων ηγετών του κόσμου. Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε στις 7 Δεκεμβρίου 2012, οι Ρωσοι πρόεδροι ενημερώνονται για τους εξωγήινους που κρυφά ζουν ανάμεσά μας και ότι μια άκρως απόρρητη οργάνωση έχει συσταθεί για την παρακολούθηση της εξωγήινης δραστηριότητας.

Ο εξωγήινος σωματοφύλακας του Ομπάμα

Ο εξωγήινος σωματοφύλακας του Ομπάμα!!
Σύμφωνα με τον Paul Hellyer , πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά,οι Ηνωμένων Πολιτειών έχουν συνάψει συμφωνίες με τους εξωγήινους που ζουν κρυφά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ. Οι Δηλώσεις του Hellyer αποκρύφτηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, είχε πει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ελέγχεται από εξωγήινους για υψηλότερους στόχους.
IΡΑΝ: Ψηλοί Λευκοί Εξωγήινοι Ελέγχουν τις ΗΠΑ ,Snowden είδος Ψηλών Λευκώ εξωγήινων έφτασε στη Γη

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τις δηλώσεις Jaden Smith , γιος του ηθοποιού Will Smith, είχε πει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επιβεβαίωσε ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί.

"Μίλησα με τον πρόεδρο Ομπάμα για τους εξωγήινους" ,δήλωσε στο περιοδικό Wonderland Magazine το 2013. "Είπε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ούτε να αρνηθεί την ύπαρξη των εξωγήινων , που σημαίνει ότι είναι πραγματικοί. Αν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαστε οι μόνοι που ζούμε σε αυτό το σύμπαν έχουν μεγάλο πρόβλημα. "

(εμείς εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ το έχουμε δει απο πρώτο χέρι που λένε, αυτό! ένα μάτσο ηλίθιους που σχολιάζουν και χλευάζουν για θέματα που ούτε ξέρουν ούτε μπορούν να καταλάβουν! απο το youtupe, το facebook,εδώ,η σε άλλες σελίδες! τι πίνεις και διάφορα τέτοια γελοία! που νομίζεις οτι τα γράφουν 5άχρονα παιδιά! πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι ειναι εκεί έξω!! υποτίθεται έχουν σπουδάσει και έχουν μόρφωση!!έχουν άποψη!!έχουν σχέσεις, έχουν κάνει οικογένειες! τραγικό!!που κάνει κάθε σκεπτόμενο να λέει : τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;; εδώ τους λες καμιά αλήθεια και ειναι έτοιμοι να σε φάνε!μην πεις για το κόμμα τους, μην πεις για την θρησκεία! )

Οποιοσδήποτε μπορεί να πει οτι οι δηλώσεις του Ομπάμα για τον έλεγχο των εξωγήινων ήταν ένα αστείο. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ότι πίσω απο αυτό ειναι μια ενοχλητική αλήθεια που μένει κρυφή. Η πραγματικότητα είναι ότι οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι σε θέση να πουν την αλήθεια για τα UFO και την εξωγήινη ζωή, εκτός με έναν ύπουλο τρόπο, όπως συνέβη Live στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel .

ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, τουλάχιστον κάποιοι ας μασούν καλύτερα αντί να μιλούν! γιατι ξεφτιλίζουν το ανθρωπινό είδος,και δεν θα αλλάξει κάνεις το κόσμο, στοιχειά παραθέτουμε!κάποια μπορούν να αντικρίσουν την αλήθεια κατάματα!σε πολλά θέματα άλλοι τρέμουν στην ιδέα στο οτι ξέρουν για τον κόσμο και όχι μόνο ειναι ψέμα!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications