1 Αυγ 2016

Τζιχαντιστής ιερέας λέει ότι οι γυναίκες που φοράνε τζιν ευθύνονται για σεισμούς!!!!

Τζιχαντιστής ιερέας λέει ότι οι γυναίκες που φοράνε τζιν ευθύνονται για σεισμούς

Να γιατι τους κουβαλούν Ευρώπη! τα ζώα εχουν πιο πολύ νοημοσύνη απο αυτούς!και μας επαληθεύουν:στην ίδια κατηγορία ειναι και η κομμουνιστές που τους θεωρούν αδέλφια,οι χρήσιμοι ηλίθιοι..ζωώδες άνθρωποι που έλεγε και η Μπλαβάτσκυ , και στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα,κομμουνιστές με μίασμα με μια μικρή ανάλυση της συμπεριφοράς τους! είχε δίκαιο,το εχουμε ξανα πει εδω, και μας λενε κακούς! και "ναζι"λες και ηταν λάθος, αυτοί που ηταν 100 χρονιά μπροστά απο όλους στην εποχή τους, και αυτοί έξυπνοι που λενε τέτοιες εβραϊκές καραμέλες!!!.

Μετά τη δήλωση τζιχαντιστή κληρικού που υποστήριξε ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη, η έλλειψη παιδείας των φανατικών μουσουλμάνων χτυπά ιστορικό υψηλό με το Μaulana Fazlur Rehman να "αποκαλύπτει" το αληθινό αίτιο των καταστροφών που συμβαίνουν στον κόσμο.

Φυσικά είναι οι γυναίκες και μάλιστα αυτές που φοράνε τζιν και δεν καλύπτουν το σώμα τους πλήρως. Αυτές ευθύνονται, είπε για τους καταστροφικούς σεισμούς που γίνονται στον κόσμο, για τη διεθνή τρομοκρατία αλλά και για τον πληθωρισμό και την οικονομική κρίση.

Τζιχαντιστής ιερέας λέει ότι οι γυναίκες που φοράνε τζιν ευθύνονται για σεισμούς

Ο Maulana Fazlur Rehman, που είναι και επικεφαλής ενός μικρού κόμματος στο Ισλαμαμπάντ απολαμβάνει τώρα τα 10 λεπτά διασημότητας που του αντιστοιχούν, αφού το διαδίκτυο έχει κάνει τις δηλώσεις του viral.

Όπως λέει ο ραμάνος οι ταλιμπάν είναι αδέρφια μας και οι γυναίκες που δεν καλύπτουν πλήρως το σώμα τους δεν έχουν καμία διαφορά από τα όπλα μαζικής καταστροφής. Στη συνέχεια καλεί τον πρωθυπουργό Nawaz Sharif να επιτεθεί στρατιωτικά στις γυναίκες που επιμένουν να φοράνε τζιν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τζιχαντιστής ιερέας λέει ότι οι γυναίκες που φοράνε τζιν ευθύνονται για σεισμούς!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications