ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΤΩΝ SS  η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών εντολών  της οργάνωσης Θούλη
ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΤΩΝ SS  η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών εντολών  της οργάνωσης Θούλη

Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών εντολών της οργάνωσης Θούλη. ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος)....

Πρόκειται για αναφορά στον εσωτερικό καπνώδη πυρήνα / ήλιο που συμφωνά με τη θεωρία της Κοίλης Γης φωτίζει αχνά το εσωτερικό της. Σύμβολο του είναι ο σταυρός που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμποποιείται ως σήμερα) επάνω στα άρματα μάχης και στα αεροπλάνα.(Ο "ΜΑΥΡΟΣ" ΗΛΙΟΣ δεν έχει καμια σχέση με το κακό που διαδίδουν!

Τα μέλη της οργάνωσης θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως ¨ο φύλακας του κλειδιού¨ και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια! Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί:

¨Υπάρχονν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους· κύκλους τον ναζιστικού κόμματος... Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο¨.

Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετανό σαν τον ¨άνθρωπο με τα πράσινα γάντια¨, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Ο καλόγερος ¨γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγκάρθα¨ ή ότι ¨κρατούσε τα κλειδιά τον βασιλείου της Αγκάρθα¨. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου. Η όλη σκηνή φαινόταν ως ομαδική αυτοκτονία...

Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe) - που αναφέρθηκε ήδη - (¨Η Εταιρία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων¨) με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς. Η εταιρία αυτή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1933 από τον πνευματικό δάσκαλο του Σήβερς, τον Φρέντερικ Χήλσερ, που ήταν σε στενή επαφή με τον Χαουοχόφερ και τον Σουηδό εξερευνητή Σβεν Χέντιν, ειδικό για την Άπω Ανατολή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications