29 Ιουλ 2016

ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΤΩΝ SS Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ... Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ SS

Τα τρομερά SS (Schwarzer orden)φόβος και τρόμος των ******, 3 στρατούς έβαλαν(Ρωσία Αμερική Βρετανία όλες με Εβραίους στην ηγεσία τότε) και αλλες 20 χώρες να τους νικήσουν μεταξύ αυτών και την Ελλάδα!αφου σκότωσαν των Μεταξά! ήταν η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών εντολών απο τους ϟϟ"θεούς"ϟϟ της οργάνωσης Θούλη. ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος)....

Πρόκειται για αναφορά στον εσωτερικό καπνώδη πυρήνα / ήλιο που συμφωνά με τη θεωρία της Κοίλης Γης φωτίζει αχνά το εσωτερικό της. Σύμβολο του είναι ο σταυρός που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμποποιείται ως σήμερα) επάνω στα άρματα μάχης και στα αεροπλάνα.(Ο "ΜΑΥΡΟΣ" ΗΛΙΟΣ δεν έχει καμια σχέση με το κακό και την εβραϊκή σαμπαλα και πράσινα άλογα !που διαδίδουν κατι μασονακια ερευνητές! όσα εβραϊκά καρβέλια και να φάνε δεν θα φτάσουν πότε ούτε τους ναζι ούτε το θεϊκό! ειναι ο εσωτερικός ήλιος τρίτο μάτι! )

Τα μέλη της οργάνωσης θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως ¨ο φύλακας του κλειδιού¨ και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια! Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί: ¨Υπάρχονν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους· κύκλους τον ναζιστικού κόμματος... Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο¨.

Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετανό σαν τον ¨άνθρωπο με τα πράσινα γάντια¨, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Ο καλόγερος ¨γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγκάρθα¨ ή ότι ¨κρατούσε τα κλειδιά τον βασιλείου της Αγκάρθα¨. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου. Η όλη σκηνή φαινόταν ως ομαδική αυτοκτονία...

Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe) - που αναφέρθηκε ήδη - (¨Η Εταιρία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων¨) με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς. Η εταιρία αυτή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1933 από τον πνευματικό δάσκαλο του Σήβερς, τον Φρέντερικ Χήλσερ, που ήταν σε στενή επαφή με τον Χαουοχόφερ και τον Σουηδό εξερευνητή Σβεν Χέντιν, ειδικό για την Άπω Ανατολή.

Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία πως κατάντησαν τους Έλληνες στην περιοχή που λέγετε Ελλάδα οι Εβραίοι! να μισούν τα ιερά σύμβολα των αρχαίων Έλληνων απο το Σείριο, εκτός που το 40 έβαλαν Έλληνες να πολεμάνε Έλληνες πέρα απο μογγολια κομμουνιστές!.

Που εχουν φλομώσει στο ψέμα τις μάζες οι Μογγολοι εισβολείς στην Ευρώπη του Γιαχβέ γνωστοί και ως κομμουνιστές,μετα την πτώση της ελληνικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που χαιρετούσαν με τον πελασγικό και δωρικό χαιρετισμό,(Η καταγωγή της Πελασγικής Ελληνικής Φυλής, κατά τον Αριστοτέλη ειναι απο τα άστρα!) που ειχαν και οι Σπαρτιάτες!(έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον ϟϟ Απόλλων ϟϟ! Ο μέγας ϟϟ Αλέξανδρος ϟϟ θέσπισε αυτο τον χαιρετισμό: χαίρε Αλέξανδρε βασίλευες των Μακεδόνων...«Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά«. (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e). Η πλειοψηφία των νεογέννητων Καυκάσιων αρχικά εμφανίζονται με γαλανά μάτια όλοι οι Έλληνες ηταν Καυκάσιοι , ανήκαν στην Καυκασιανή λευκή φυλή ινδοευρωπαίοι. οι Ελληνες ήρθαν στην περιοχή που λέγετε Ελλάδα!Δωριείς ήρθαν Ελλάδα και άλλοι πήγαν προς σημερινή γερμάνια..

Βίντεο σε αυτούς που πολέμησαν την εβραϊκή πανούκλα , και τα μιασματα τους εκ γενετής, με τον ναζισμό και φυλετική υγιεινή τύπου αρχαίας Ελλάδας κατι τέτοια σιχάματα τα πετούσαν στο Καιάδα πριν μαγαρίσουν άλλους, δεν μπορούσαν να εξαπλωθούν! άρα ναζι κακό ουγκ!μια παρενέργεια ειναι οι αδελφούλες ....! Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε! ,ξέρω πιο πολλά απο όσα βάζω εδω! ετσι και αλλιώς τωρα ειναι αργά.... και εδω και στην Γερμανία που την έκαναν ισλαμαμπαρατ ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣϟϟ οι κεραυνοί της γνώσης του Δια, ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΛΛΟΙ! και φτύνω στα μούτρα τους δηθεν "ερευνητές" στην Ελλάδα! ηλίθιοι που δεν έχετε ιδέα τι παίζεται σε αυτόν τον πλανήτη και το παίζουν ειδικοί! ·Να δω τωρα ποιος θα σταματήσει την εβραϊκή πανούκλα!!!εβραιος ιστορικός Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce:εμείς οι Εβραίοι είχαμε κηρύξει τον πόλεμο στην Γερμανία απο το 1933! αυτός ο εβραιος δεν ηταν σαν τους άλλους! γιαυτό δεν υπάρχει καν στην μασόνο-Βικιπαίδεια

Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."...Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με:Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. με στόχο μιας καφέ φυλή στην Ευρώπη.Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett...
Πρέπει να ειναι περήφανοι οι αμόρφωτοι ηλίθιοι και άσχετοι παππούδες κάποιων που βοήθησαν τους Εβραίους να κερδίσουν το 40!πράκτορες της cia και των Άγγλων! οι ηθικοί αυτουργοί για ολα αυτά σημερα και στο μέλλον! οπως και την τεράστια πτώση της νοημοσύνης στην Ελλάδα λόγο εξάπλωσης μιασμάτων, πτώση νοημοσύνης, άνοδο αδίσταχτων (=κομμουνιστές αριστεροί) όλοι θα θυμούνται οτι παλιά ηταν πιο κάλοι οι άνθρωποι!!!! εγω είμαι ο "κακός ναζι φασίστας" η πολλοί απο εσάς ειστε ηλίθιοι?και ζείτε στο Μάτριξ τόσα χρονιά; το έδειξαν και οι εκλογές εξάλλου! οι κομμουνιστές σας εκαναν να βγάλατε το ΣΥΡΙΖΑ (καλα πολλοί ειναι μολυσμένοι ετσι και αλλιώς! κανουν σαν άγρια σκυλια μόλις ακούν αλήθειες αντίθετες με τα ψεμματα που τους εχουν "ποτίσει" οι Εβραίοι! ) ....
Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! !!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ...ΤΩΝ SS Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications