Οι εικόνες είναι σκληρές - Έπεσε ρωσικό ελικόπτερο στη Συρία – Τζιχαντιστές  ζώα «σέρνουν» τον νεκρό πιλότο (βίντεο)
Οι εικόνες είναι σκληρές - Έπεσε ρωσικό ελικόπτερο στη Συρία – Τζιχαντιστές μαστουρωμένα ζώα «σέρνουν» τον νεκρό πιλότο (βίντεο)

Ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη τη Δευτέρα στα βορειοανατολικά της επαρχίας Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, ύστερα από πτήση πάνω από τις θέσεις της οργάνωσης Τζαΐς Αλ Φάτεχ κοντά στην πόλη Σαρακίμπ.

Οι τζιχαντιστές της Τζαΐς Αλ Φάτεχ ανάρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν να έχουν στα χέρια τους το πτώμα του Ρώσου πιλότου και να το ατιμάζουν. Στο YouTube αναρτήθηκε το ακόλουθο βίντεο από το σημείο της συντριβής:

Δείτε τα έγγραφα που βρήκαν οι τζιχαντιστές στα συντρίμμια του ελικοπτέρου. Μεταξύ τους και μια εικόνα του Χριστού:

Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπουμε δύο άνδρες να σέρνουν τον νεκρό Ρώσο πιλότο στην έρημο ενώ ολόγυρα έχουν μαζευτεί πολλοί που καταγράφουν το «θέαμα» με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το ρωσικό ελικόπτερο συνετρίβη στην κορυφή του χαμηλού λόφου Ταλ Σουλτάν. Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε τα συντρίμμια του: Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Τζαΐς Αλ Φάτεχ έχουν στην κατοχή του αντιαρματικούς κατευθυνόμενους πυραύλους (ATGM), που τους προμηθεύτηκαν από τους Τούρκους και τους Σαουδάραβες. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 13.09: Οι ρωσικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ένα ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο Mi8 με πέντε (5) επιβαίνοντες καταρρίφθηκε από τους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το ελικόπτερο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στο Χαλέπι. Καταρρίφθηκε καθώς επέστρεφε στη βάση του. Επέβαιναν τρία μέλη του πληρώματος και δύο Ρώσοι αξιωματικοί. Σε δεύτερο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, βλέπουμε τζιχαντιστές να «χοροπηδάνε» πάνω στο πτώμα ενός νεκρού Ρώσου. Παραδίπλα υπάρχει κι άλλος νεκρός.

Ένα ρωσικό ελικόπτερο Mi8 σαν αυτό που καταρρίφθηκε τη Δευτέρα από τους τζιχαντιστές.
Ένα ρωσικό ελικόπτερο Mi8 σαν αυτό που καταρρίφθηκε τη Δευτέρα από τους τζιχαντιστές.

Δεύτερο βίντεο οι εικόνες είναι σκληρές: μόνο 18+

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications