ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ!ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ..ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ!ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ..ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Τελικά βρέθηκε γιατι ειναι ετσι οι αριστεροί,την εξήγηση που δεν εχουν δώσει ούτε οι ψυχολόγοι!που εχουν ίνδαλμα εκείνο το εβραϊκό βλάκα,δηθεν ψυχολόγο, που πήρε απο την αρχαία Ελλάδα το: έρως και το θάνατος,και τα εξήγησε ολα με βάση αυτά τα 2!!! σημειώνω οτι οι αριστεροί κομμουνιστές σπάνε βάφουν αγάλματα κτλ, και ενεργούν στην κυριολεξία σαν δίποδα ζώα!, το πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι "σαν" ειναι ζώα !!οπως οι εικονιζόμενοι! για να ελέγχεις κάποιους πρέπει να τους ρίξεις σε μια ζωώδη κατάσταση!πως; δεν θα πω εδω!(άκρως επικίνδυνοι οπως: 22χρονη καταγγέλλει ότι ο σύντροφός της την βίασε μαζί με πέντε φίλους του) βιολογικά ρομπότ, χωρίς αισθήματα και τύψεις,ε ετσι ειναι οι πάσης φύσεως αριστεροί! γιαυτό τον λόγο δεν θα ακούσεις τίποτα απο αυτούς που δεν συμφωνεί με την ελιτ! κτλ κτλ....

Τη διεξαγωγή, για πρώτη φορά φέτος, της θερινής Ακαδημίας «Πέρα από την προσφυγική κρίση-Σπουδάζοντας στην Ευρώπη» προετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Μπορούν να συμμετάσχουν νέοι πρόσφυγες ηλικίας 18-30 που διαμένουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Αττικής, οι οποίοι ήταν φοιτητές στη χώρα τους ή επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά πανεπιστήμια που θα επιθυμούν να συμμετέχουν ως ομότιμοι φοιτητές μπορούν να κάνουν αίτηση για τη θερινή ακαδημία.

Πρόκειται για μια πιλοτική εκπαιδευτική δράση του υπουργείου, με στόχο την ενημέρωση των νέων προσφύγων σχετικά με τον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τις προϋποθέσεις εισαγωγής.

Το εκπαιδευτικό αυτό μοντέλο έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων και της Unesco. Συνδυάζει διαφορετικές εκπαιδευτικές μεθόδους και γίνεται σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς στο χώρο τους, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης για τα θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την εκπαίδευση στη δημοκρατία και τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ για την εκμάθηση της ελληνικής, ως ξένης γλώσσας.

Η Θερινή Ακαδημία θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 28 του Αυγούστου του 2016, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο. Οι συμμετέχοντες, ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications