Επίθεση Τράμπ στα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ»! και προστατεύουν τη Χίλαρι Κλίντον
Επίθεση Τράμπ στα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ»! και προστατεύουν τη Χίλαρι Κλίντον

Τα κατηγόρησε πως δεν καλύπτουν «έντιμα» την προεκλογική εκστρατεία του. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε σήμερα τα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα» μμε, βάζοντας στο στόχαστρο τους New York Times για την κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας του.

Σε σημερινό άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα γράφει ότι η ομάδα του Τραμπ προβληματίζεται σοβαρά για τη στρατηγική του και για τη συμπεριφορά του, άρθρο που προκάλεσε το μένος του δισεκατομμυριούχου.

«Οι @nytimes, μια αποτυχία, επικαλούνται ανώνυμες πηγές και μιλούν για συναντήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Το ρεπορτάζ τους είναι μύθος. Τα μέσα προστατεύουν τη Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλό του των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια σειρά οργισμένων μηνυμάτων.

Κατηγόρησε τα «αηδιαστικά και διεφθαρμένα μμε» ότι δεν καλύπτουν «έντιμα» την προεκλογική εκστρατεία του. Αν το έκαναν, «θα νικούσα την Κλίντον με 20%» περισσότερες ψήφους στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, υποστήριξε.

Δεν είναι η πρώτη επίθεση του μεγαλοεπιχειρηματία εναντίον των New York Times, τους οποίους χαρακτηρίζει τακτικά ως μια εφημερίδα «αποτυχία» λόγω των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Κατηγορεί επίσης τα μμε ότι υποστηρίζουν τη «Χίλαρι-την-απατεώνισσα».

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο Ντόναλντ Τραμπ, σε μια συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου στο Κονέκτικατ, κάλεσε την «εφημερίδα να πάει στον διάβολο» μπροστά σε ένα κατευχαριστημένο πλήθος.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος διέρχεται φάση πλήρους αμφιβολίας και δεν το κρύβει. Έφθασε μάλιστα να πει την περασμένη Πέμπτη ότι θα πάει «μακρές, ωραίες διακοπές» σε περίπτωση που ηττηθεί την 8η Νοεμβρίου. Το περιβάλλον του πραγματικά δεν γνωρίζει πώς να προσαρμόσει το μοντέλο Τραμπ έτσι ώστε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.

Δεν είναι μόνο που τα ποσοστά του δισεκατομμυριούχου πέφτουν στις εθνικές δημοσκοπήσεις (48% έναντι 40% σύμφωνα με τη HuffPost Pollster), αλλά κινδυνεύει και να χάσει στις πολιτείες-κλειδιά που επέτρεψαν συχνά κατά το παρελθόν στους Ρεπουμπλικάνους να σφραγίσουν τη νίκη τους.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του, Πολ Μάναφορτ, απέρριψε σήμερα τις «επιθέσεις» του Τύπου.«Αντίθετα με το ρεπορτάζ σας και αντίθετα με την ιστορία με τις ανώνυμες πηγές των New York Times, η εκστρατεία πάει μπροστά και είναι πολύ ισχυρή», δήλωσε στο CNN, κατηγορώντας επίσης έμμεσα το τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο κάλυψε αναλυτικά την άνοδο του Τραμπ, για προκατειλημμένη κάλυψη υπέρ της Κλίντον.

Ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς, κατήγγειλε κι εκείνος στο ABC μια «αρνητική» επικοινωνιακή κάλυψη μιας διαδρομής προς τις προεδρικές εκλογές η οποία «δεν έχει τελειώσει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications