Νέες πληροφορίες για το πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια και εμφανίστηκε  στο Τρίγωνο των Βερμούδων!

Πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια εμφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων.Ο ισχυρισμός που έγινε γνωστός στο διαδίκτυο από το World News Daily Report, τον Μάιο του 2015 και είχε παραμείνει στις ειδήσεις μέχρι Σεπτεμβρίου 2015

Η κουβανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε στις 18/5/15, ότι είχαν εντοπίσει ένα μη επανδρωμένο σκάφος να πλέει προς την Αβάνα. Θεωρείτε ότι το πλοίο είναι το SS Cotopaxi, ένα ατμόπλοιο που εξαφανίστηκε το Δεκέμβριο του 1925 και έκτοτε έχει συνδεθεί με το μύθο του Τρίγωνου των Βερμούδων.

Ποια είναι η πραγματικότητα; η μια εκδοχή:
H ιστορία και οι φήμες για την εμφάνιση του Cotopaxi είναι εντελώς ψευδείς, και δεν υπάρχει καμία πραγματικότητα πίσω από αυτές τις φήμες λενε κάποιοι. Ωστόσο, η κουβανική ακτοφυλακή αρνήθηκε κατι τέτοιο, και δεν υπήρχε οποιαδήποτε αναφορά για εύρεση πλοίου,ούτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειναι άπλα φήμες στο διαδίκτυο.

Ισχυρίζονται οτι η φωτογραφία ειναι από το διαδίκτυο, και δεν έχει καμία σχέση απολύτως με το πλοίο SS Cotopaxi,και ειναι "φανταστική" ιστορία.Η εικόνα που χρησιμοποιείται στο άρθρο (η πρώτη εικονα) ειναι απο την ταινία "Close Encounters ", στην οποία το πλοίο ειναι στην έρημο Γκόμπι .

ΤΟ ΠΛΟΙΟ COTOPAXI ΤΟ 1925
Η άλλη εκδοχή:
Η χαζή δικαιολογία που βρίσκουν κάποιοι "σκεπτικιστές" , ειναι αυτη με τις φωτογραφίες! όταν δεν υπάρχει φωτογραφία, φυσικό και επόμενο ειναι να βάλεις μια απο το ίντερνετ σχετική, άρα αυτο ότι δεν ειναι αληθινή ιστορία επειδή έχει άσχετη φώτο καταρρίπτεται, το ίδιο κανουν και στην Ελλάδα κάτι πληρωμένα τρολλ του συστήματος .

ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ COTOPAXI ΤΟ 1925;
Το SS Cotopaxi ήταν ένα ατμόπλοιο φορτηγό πλοίο, με το πλήρες όνομά Cotopaxi stratovolcano. Είχε εξαφανιστεί το Δεκέμβριο του 1925, αναχώρησε από την Νότια Καρολίνα,(Ηνωμένες Πολιτείες), για την Αβάνα της Κούβας. Άρα εχουμε ενα αληθινό γεγονός εξαφάνισης,λαβαίνοντας υπόψιν τον πανικό που θα προκαλούσε στο επιστημονικό κατεστημένο η εμφάνιση του πλοίου, που καταρρίπτει ολα τα δεδομένα,ειναι φυσιολογικό να το βγάζουν ως ψεύτικη ιστορια!

Την δουλειά αυτη την κανουν τα γνωστά "τσιράκια" καλοθελητές του συστήματος,σε πολλά θέματα που δεν συμβαδίζουν με το κατεστημένο, ούτε με την επίσημη "ιστορια" ειναι μύθος fake news και θεωρίες συνωμοσίας , φτάνουν σε σημείο να "θάβουν" τα πάντα , και να κυνηγούν με λυσσά, αυτούς που ανατρέπουν τα πάντα πχ:(Αρχάνθρωπος τών Πετραλώνων 11 εκατ. ετών! Υπήρχαν Γίγαντες),και πολλά αλλα.. Άρα με αυτά τα δεδομένα που προκείμενου να προστατέψουν το σύστημα, βγάζουν ως ψεύτικα αλήθειες.

Θα θέσω μερικά ερωτήματα :που πήγε το πλοίο λοιπόν; και δεν ειναι μόνο αυτο, εχουν χαθεί χωρίς κανένα ίχνος απο πλοία έως αεροπλάνα, με το τελευταίο το αεροπλάνο της Μαλαισίας που εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014,και κανεις δεν έδωσε μια απάντηση απο τους συμβατικούς "επιστήμονες" με τις γνώστες θεωρίες η και κλεμμένες εκείνου του βλάκα που διδάσκουν στα σχολεια,πως χάθηκε ενα ολόκληρο αεροπλάνο σε αυτη την εποχή, και πως γίνεται να μην δίνει στίγμα το μαύρο κουτί, ακομα και αν είχε πέσει στην θάλασσα σε μεγάλο βάθος;.

Ως εκ τούτου, το να βγάζει κάποιος ψεύτικο κάτι που έτσι και αλλιως ανατρέπει τα δεδομένα, μόνο χαζός η πληρωμένος μπορεί να θεωρηθεί! ειναι γνωστό πως τέτοια θέματα τα αποκρύπτουν, όπως ειναι και τραγικό το γεγονός ότι ξερουν ότι υπάρχει ζωή στο διάστημα, και εξωγήινοι,εδω και 50-100 χρονιά και το αποκρύπτουν,και οχι ενα είδος και 2, αλλα πολλά, από εκεί και πέρα τι να λέμε;..... ©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω που παει το πληρωμα.Υπαρχουν και αλλα πλοια που εχουν βρεθει αλλα χωρις οστα.Τα οστα ρε παιδια τι γινονται; Μυστηρια πραααγμαατααααα
ψιψινελ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications