ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ! με στοιχειά

Υπήρχαν Γίγαντες κάποτε; Κι όμως... Υπήρχαν. Δεν είναι μόνο το Βιβλίο των Γιγάντων που αποκαλύπτει την ύπαρξή τους, δεν είναι μόνο οι παραδόσεις όλων των λαών του κόσμου που μιλούν γι' αυτές. Υπάρχουν και τα ευρήματα των οστών τους. Τις περισσότερες φορές αυτά θάβονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ οι γίγαντες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το Αμερικανικό Ίδρυμα Εναλλακτικής Αρχαιολογίας (American Institution of Alternative Archeology - ΑΙΑΑ), κατηγόρησε το Ινστιτούτο Smithsonian ότι είχε καταστρέψει χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα υπολείμματα στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Η υπόθεση πήγε δικαστικά καθώς, το 168 χρονών Ινστιτούτο ανταποκρίθηκε με μηνύσεις για δυσφήμηση.

Κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, που αποδείκνυαν την ύπαρξη εγγράφων καταστροφής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων σκελετών οι οποίοι είχαν ύψος από 6 έως 12 πόδια (2-4 μέτρα, άλλου εχουν βρεθεί και πολύ πιο μεγάλα!). Μία πραγματικότητα που η κύρια και επίσημη αρχαιολογία δεν μπορεί παραδεχτεί, σύμφωνα με το εκπρόσωπο της ΑΙΑΑ, James Churward.

Αριστερά: Ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο μηριαίο που αποκαλύφθηκε στο Οχάιο το 2011 από την Αμερικανική Ένωση για την Εναλλακτική Αρχαιολογία, παρόμοιο με τα ευρήματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έχει από τότε αναγκάσει το Smithsonian Institution να δημοσιοποίηση διαβαθμισμένες πληροφορίες για οτιδήποτε σχετίζεται με την «καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που έχουν να κάνουν με τους κατασκευαστές των αναχωμάτων», αλλά και στοιχείων «σε σχέση με ανθρώπινους σκελετούς από μεγαλύτερο ύψος από το συνηθισμένο». Η απόφαση αυτή ενθουσίασε την ΑΙΑΑ.

«Η δημόσια έκδοση των εγγράφων αυτών θα βοηθήσει τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς να αξιολογήσουν εκ νέου τις τρέχουσες θεωρίες για την ανθρώπινη εξέλιξη και θα βοηθήσει στην μεγαλύτερη κατανόηση του πολιτισμού στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο», εξήγησε ο διευθυντής της ΑΙΑΑ, Hans Guttenberg. «Τελικά, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα γεμάτο ψέματα, η αλήθεια για τους γιγαντιαίους προγόνους μας πρέπει να αποκαλυφθεί στον κόσμο», παραδέχτηκε στην συνέχεια ο ίδιος, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Η εντολή καταστροφής -μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην αρχαιολογία, δόθηκε στο Ινστιτούτο από διαχειριστές υψηλού επιπέδου, προκειμένου να προστατευτεί η επίσημη χρονολογία της εξέλιξης του ανθρώπου.Παρακάτω είναι μόνο ενα μέρος απο τα αποκόμματα εφημερίδων απο τις πολλές που αναφέρουν το γεγονός,Τα σχετικά αποκαλυπτικά έγγραφα εδώ η στο βίντεο(περιγραφή).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications