Η αιχμάλωτη πολέμου που συγκίνησε τον Αμερικανό εικονολήπτη
Η αιχμάλωτη πολέμου που συγκίνησε τον Αμερικανό εικονολήπτη

Η αιχμάλωτη πολέμου που συγκίνησε τον Αμερικανό εικονολήπτη. Τη συνάντησε στην υποχώρηση του γερμανικού στρατού στην Τσεχία και ήταν κακοποιημένη. Φιλμ ντοκουμέντο. (το άρθρο ειναι απο την κομμουνιστο-σελιδα news247 γιαυτό κάναμε μερικές διάρθρωσες!)

Το βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αποτυπώνει την αγριότητα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την γενοκτονία κατά της Γερμανίας!. Μάλλον γυρίστηκε το 1945 από Αμερικανούς μετά το πέρασμά του κόκκινου στρατού σε κάποιον επαρχιακό δρόμο κοντά στο Πίλσεν στην Τσεχία. Καταγράφει τις χαοτικές ημέρες, που ακολούθησαν μετά την εισβολή και οχι απελευθέρωση,(απελευθέρωση γράφουν! των κατεχόμενων χωρών !! όταν αυτές οι χώρες επαρχίες ηταν γερμανικές!με Γερμανούς πολίτες!που ειχαν καταπατήσει απο τον πρώτο παγκοσμιο πόλεμο εντελώς παράνομα!).

Στο πρώτο μέρος περιλαμβάνει σκηνές με εξαθλιωμένους Γερμανούς στρατιώτες που υποχωρούν και έχουν σχηματίσει πομπή (για να πάνε για γενοκτονία οπως στην Σμύρνη Ουκρανία με αγάπη Σταλιν κτλ ). Ανάμεσά τους βρίσκονται πολλοί τραυματίες, ενώ η κάμερα εστιάζει στα χωράφια, όπου κάποιοι ξεψυχούν ή αγωνίζονται να μείνουν ζωντανοί. Το φιλμ επικεντρώνεται (στο 3.26) στο πρόσωπο μιας νεαρής γυναίκας με εμφανή σημάδια κακοποίησης, η οποία στέκεται αμήχανα στην άκρη του αγροτικού δρόμου. Ακολουθεί βίντεο με την γενοκτονία των ελλήνων στην χωρα του ΔΙΑ ϟϟ . μαζί με τους χιλιαδες βιασμούς για να βγουν αριστεροί!

Η κοπέλα που ίσως είναι Γερμανίδα, φαίνεται να είναι κάτω των 30 ετών, εικάζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού και φόρεσε το παντελόνι από κάποιον νεκρό Γερμανό στρατιώτη που ενδεχομένως βρήκε μετά την κακοποίησή της.

Αυτό δεν θα το βάλει καμια έγκυρη πηγή πλυσης εγκεφάλου!

Αυτόπτης μάρτυρας Leonora Cavoa απο Βραζιλία Γερμανία 1945:Ένα κορίτσι δεν είχε γδυθεί εντελώς, ήταν και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από τις άλλες,περίπου δεκαεπτά χρόνων. Εμπότισαν το σουτιέν της με λάδι και τις έβαλαν φωτιά, και ενώ ούρλιαζε, έβαλαν στον κόλπο της μια λεπτή ράβδο σιδήρου......έως ότου βγήκε από τον ομφαλό της!!!.Στην αυλή ολόκληρες ομάδες απο κορίτσια χτυπήθηκαν μέχρι θανάτου, ηταν από τις πιο ομορφότερες που ειχαν διαλέξει για αυτό το βασανιστήριο. Ο αέρας γέμισε με το θάνατο, κραυγές πολλών εκατοντάδων κοριτσιών ".

Το 1918 ο Εβραίος Τρότσκι δημιούργησε τον Κόκκινο Στρατό που αποτελείται κυρίως από Μογγόλους, Καζάκους, και άλλους Ασιάτες, καθώς και Εβραίους κομισάριους,Όταν ο Κόκκινος Στρατός εισέβαλε στην Ανατολική Γερμανία, ο Ilya Ehrenburg(Εβραίος) μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες και καλούσε για βιασμούς σε όσες ειχαν μεινει ζωντανές..και αλλα φρικιαστικά εγκλήματα που εκαναν τύπου ιερά εξέταση σε ξανθιές Γερμανίδες! που στην Ελλάδα μάλλον δεν εχουν ιδέα!, ξέρω γιατι τα εκαναν αυτά υπό εντολές εβραιων οπως θα δούμε και στο πιο κάτω βίντεο! οπως για τον ίδιο λόγο εκαναν παιδομάζωμα και εθνοκάθαρση την ίδια περίοδο και στην Ελλάδα!

Όποιος ειναι κομμουνιστής ειναι ψεύτης! και καλα εκαναν οι Γερμανοί στο κομμουνιστοχωρι Δίστομο τότε! και σκότωσαν πολλά κομμουνιστικα μορφώματα και οχι Έλληνες! !που φυσικά δεν ειναι ετσι οπως τα λενε!αντίθετος αυτοί έσφαζαν και έβγαζαν τα μωρά απο κοιλίες! πατήστε πάνω στην φώτο !(πριν πάτε προς τα κάτω!) και ξέρω γιατι το εκαναν!

Όχι δεν είσαι στην ΣΥΡΙΑ! αλλα στην Ελλάδα του 1940!και τους αιχμάλωτους τους σκότωναν υπό κάλυψη των κομμουνοστων μέσα στα χωριά!! κατά παράβαση καθε δίκαιου, αλλα τι να περιμένει κανεις; όταν επι 5 χρονιά έσφαζαν και πετούσαν σε πηγάδια μη κομμουνιστές άρα γνησιους Έλληνες! 1945-1950 για να γεμίσει σημερα αριστερούς κομμουνιστές η χωρα! οι οποίοι οχι μόνο Έλληνες ειναι, αλλα ειναι και αδίσταχτοι, οχι μόνο πολίτικο επίπεδο!!για να ελέγχεις μια χωρα, πρέπει να έχεις πάντα πιστά σκυλάκια εκ των έσω να σε υπηρετούν! δείτε πόσους αριστερούς έχει σημερα η χωρα! οι οποίοι ηταν πάντα η αληθινή κυβέρνηση πίσω απο το ΔΝ ΠΑΣΟΚ!και τωρα και επίσημα! ...Φυσικά αυτά δεν περιμενω να εχουν απήχηση σε μια χωρα με εναν αμόρφωτο και ανιστόρητο λαό !που επι χρονιά τον κανουν οτι θέλουν τα τσοπανόσκυλα πιο πάνω!

Ο αετός και τα ϟϟ του ΔΙΑ ετσι να ταράξουμε λίγο τα λιμνάζοντα νερά! μέσα στα κεφάλια χιλιάδων!αποβλακωμένων! δεν τα έκλεψαν απο ελληνες οπως λενε ύπουλα, αφου ελληνες ηταν και εκείνοι μ@λακα νεοέλληνα! γιαυτό έγιναν ολα!. Όσο παίρνουν τα χρονιά και πάνε με αριστερούς οι γυναικες και λαθρο! τοσο πέφτει η νοημοσύνη τους!εκτός που χάνουν την ελληνικότητα τους!καθώς οι αριστεροί ειναι φυλη(Μογγόλοι! και λενε Μογγόλους τους Γερμανούς αποδεδειγμένα Δωριείς, οι αδίσταχτοι, πλήρη διαστρέβλωση!) που ουδεμιά σχέση είχαν με Ευρώπη! τωρα τελευταία κυνηγούν και Πόκεμον, τα παιδιά της νέας τάξης!(απόγονοι κομμουνιστών) πιο ηλίθιοι πεθαίνεις!ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ 1000 ΨΕΜΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΣΤΗΝ ΖΩΗ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ!(εχω το γνώθι σαυτόν οτι αυτά δεν εχουν απήχηση!) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικηείπε...

Ρώτησα μια γυναίκα που σήμερα είναι 93 στα 94: τι ξέρεις για την επίθεση των Ιταλών στην Ελλάδα το 40; Και μου απάντησε: ξέρω αυτό που μας έλεγαν ότι δηλαδη: έβαλαν οι Γερμανοί τους Ιταλούς να μας επιτεθουν!!!!! Η πλειοψηφια αγνοεί πως οταν οι Ιταλοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα ο Χίτλερ δεν το ήξερε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications