Ο Β.Πούτιν αποκάλεσε » ηλίθιους και εγκληματίες» τους Ουκρανούς που εισέβαλαν στην Κριμαία! σωστά! κομμουνιστές χρήσιμοι ηλίθιοι!παντού και πάντα!
Ο Β.Πούτιν αποκάλεσε » ηλίθιους και εγκληματίες» τους Ουκρανούς που εισέβαλαν στην Κριμαία! σωστά! κομμουνιστές χρήσιμοι ηλίθιοι!παντού και πάντα!

Η ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας ανακάλυψε και εξουδετέρωσε τρομοκρατικές επιθέσεις που ετοιμάζονταν στην Κριμαία, από στελέχη των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Για το θέμα αυτό ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέκρινε σκληρά την προσπάθεια υλοποίησης τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κριμαία από ουκρανικές ανατρεπτικές ομάδες, οι οποίες εκπονήθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας. Μάλιστα ο Ρώσος ηγέτης κατονόμασε το περιστατικό «ηλίθια και εγκληματική πράξη» και τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση δεν έχει κανένα νόημα .

Οι επιθέσεις είχαν προετοιμασθεί να υλοποιηθούν από εκπαιδευμένα άτομα κατά κρίσιμων υποδομών της Κριμαίας, και είχαν στόχο να αποσταθεροποιήσουν πλήρως την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση στη χερσόνησο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής των εκλογών, ανακοίνωσε η ιστοσελίδα της FSB.

Οι σαμποτέρ της παράνομης ομάδας ανακαλύφθηκαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου. Ένα στέλεχος της FSB σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης τους .Στο χώρο που συνελήφθησαν οι κατάσκοποι βρέθηκαν 20 αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, πυρομαχικά και ειδικά όπλα, τα οποία είναι σε υπηρεσία με μονάδες ειδικών δυνάμεων του ουκρανικού στρατού.

Την νύχτα της 8ης Αυγούστου, οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας εμπόδισαν δύο προσπάθειες να υλοποιηθούν ανατρεπτικές ενέργειες από ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες κατασκόπων .«Προσπαθώντας να διασπάσουν τον κλοιό των ρωσικών δυνάμεων θωρακισμένο όχημα των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, σκότωσε έναν Ρώσο τεχνικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας στην Κριμαία, ανακοίνωσε ότι εξάλειψε με την δράση της ένα εκτεταμένο δίκτυο πληροφοριών, για τον λόγο αυτόν κρατούνται πολίτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας, οι οποίοι βοήθησαν στην προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων.Στην Κριμαία, τα μέτρα ασφάλειας, καθώς και το καθεστώς των συνόρων στα σύνορα με την Ουκρανία είναι αυξημένα υπέρ του δέοντος .

Η ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών αρνήθηκε ότι Ουκρανοί στρατιώτες έκαναν προσπάθεια να διεξάγουν τρομοκρατική ενέργεια στην Κριμαία.Αυτό βέβαια είναι σχετικό , για αυτό να δούμε τι θα πούνε και αυτοί που συνελήφθησαν από τις ρωσικές αρχές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications