Η Κατερινιώτισα παγκόσμια πρωταθλήτρια Έλενα Χατζηλιάδου τα λέει «έξω απ’ τα δόντια»

Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και την γνωστή σε όλους μας ιστορία της Κατερινιώτισας Κατερίνας Νικολαΐδου η οποία συμμετέχει στους φετινούς Ολυμπιακούς και περιμένουμε να μας ξανακάνει περήφανους εδώ στην Κατερίνη, όπως επίσης και την πρόσφατη επιτυχία της Άννας Κορακάκη, το Kapa-News έκανε μια έρευνα για τις συνθήκες που αγωνίζονται και «ματώνουν» στην κυριολεξία οι αθλητές μας, προκειμένου να αναδείξουν παγκοσμίως την Ελλάδα.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να φύγουμε μακριά απ’ την πόλη. Κοντά στο κέντρο της Κατερίνης λοιπόν, και συγκεκριμένα στον χώρο που προπονείται τα τελευταία χρόνια, συναντήσαμε και μιλήσαμε με την Κατερινιώτισα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει «έξω απ’ τα δόντια» για τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει καθημερινά στις προπονήσεις της, τα τελευταία χρόνια.

Η επιβεβαίωση των όσων μας αποκάλυψε η πρωταθλήτρια ήρθε μερικά λεπτά αργότερα, (θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο) από τον πατέρα και προπονητή της πρωταθλήτριας κύριο Μάξιμο Χατζηλιάδη. Θ’ ακούσετε απίστευτα πράγματα στο παρακάτω βίντεο.

Απλά να τα θυμηθείτε όλα όσα ακούσετε, μαζί με την ιστορία της άλλης Κατερινιώτισας πρωταθλήτριας που μας έχει κάνει περήφανους τα τελευταία χρόνια, της Κατερίνας Νικολαΐδου. Πάνω σ’ αυτά προσθέστε και την Άννα Κορακάκη, την ιστορία της, τις φωτογραφίες του χώρου όπου έκανε προπόνηση τα τελευταία χρόνια, και μας έφερε 2 Ολυμπιακά Μετάλλια φέτος απ’ το Ρίο.

Όταν λοιπόν δείτε κάποιον «επίσημο φορέα» του κράτους να συγχαίρει ή να βγαίνει φωτογραφίες με αυτούς τους αθλητές, για να κλέψει λίγο απ’ την δόξα τους, να θυμάστε όλα τα παραπάνω.Θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμη μερικές εκατοντάδες λέξεις στο άρθρο αυτό, αλλά νομίζουμε ότι η εικόνα μιλάει πολύ καλύτερα από πολλά κείμενα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications