Ας μιλήσουμε και εμείς σχετικά με την φωτογραφία  της Άννας Κορακάκη !!!
Ας μιλήσουμε και εμείς σχετικά με την φωτογραφία  της Άννας Κορακάκη !!!

Δεν το εχω πει μια φορά ούτε 2 ,πόσες φόρες εχουμε πει εδω οτι αυτη η κομμουνιστικη φυλη Μογγόλων (αριστεροί κομμουνιστές) εκμεταλλεύονται τους πάντες προς όφελος τους?? οχι σε πολίτικο επίπεδο αλλα σε όλη την ζωή τους! και αυτη η φώτο ειναι ενα δείγμα μόνο! και ειναι πάρα πολλοί ανάμεσα σας! λύκοι ανάμεσα σε πρόβατα!η ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους! για λύπηση ειναι κατι γυναικες θύματα αυτών! γιατι δεν πάνε με όμοιες τους αυτοί! αδίσταχτες σαν αυτούς! πάνε με μη όμοιες τους στα εύκολα θύματα που τις χειραγωγούν και τις κανουν οτι θέλουν , για να μην γεννήσουν γνησιους Έλληνες!

Πρόκειται υπεράνθρωπους τέρατα σε ανθρωπινά σώματα! και για άλλη μια φορά εκαναν αυτο που ξερουν! στις ιστοσελίδες τους γράφουν το κείμενο που ακολουθεί: Μπορεί η Άννα Κορακάκη να μην έκανε κάποια δήλωση για το θέμα, αλλά η εικόνα είναι σίγουρα ένα ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, κόντρα στην συχνή κι επικίνδυνη σύγχυση του αθλητισμού με τις εθνικές θεωρίες!!!. Κατάλαβες εθνικές θεωρίες!!!

Τι σχέση μπορεί να εχουν με εθνικιστικά θέματα οι εισβολείς στην Ευρώπη; και οχι μόνο! κάποτε όλος ο πλανήτης ηταν μόνο Έλληνες!όλοι το παραδέχονται αυτο. Και κατέληξε σημερα να ειναι σκορπισμένοι ανάμεσα σε λύκους!και δεν ξερουν ποιοι ειναι ...
Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!

Δεν θα καταλάβουν πότε την τεράστια σημασία της φυλετικής καθαρότητας!(ένας λόγος που ισοπέδωσαν και την Γερμανία τότε μαζί με τον λαό του Δια!), οι Έλληνες του Δια ϟϟ, το γνώριζαν, και αρχαίοι κύριος οι Σπαρτιάτες.
Η Πραγματικότητα ξεπερνάει καθε φαντασία του μέσου θνητού!

Και ξανα λέω καθε γνήσια Ελληνίδα που πάει με κομμουνιστή αριστερό, διαπράττει κοσμικό έγκλημα, πόσο μάλλον με λαθρο!Η άγνοια η πηγή του κακού! τους εχουν κάνει να ξεχάσουν ποιοι ειναι και τι ειναι σε αυτο τον πλανήτη!μεσώ του υλισμού, και τόνους πλυσης εγκεφάλου! το όπλο τους εξάλλου! .Δεν εχω να πω τίποτα άλλο! εξάλλου εχω να κάνω με ενα κόσμο που δεν ξέρει ούτε τα βασικά,δεν μπορεί να κατανοήσει τα αυτονόητα! το πολύ πολύ να σε πουν ναζι φασίστα!μα τι ναζιστικές θεωρίες ειναι αυτές? μπεεεεε! κιτς κιτς! άνθρωποι πρόβατα στην κυριολεξία!(οπως τους εχουν διδάξει οι λύκοι),μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους!και οχι τυχαία, λες και ηταν ηλίθιοι αυτοί που πήγαν 50 -100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους! και αυτοί που λενε κομμουνιστικες ηλιθιότητες έξυπνοι!(τι αεροπλάνα θα είχατε χωρίς κινητήρες jet? και πολλά αλλα???) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications