26 Αυγ 2016

Απίστευτη δήλωση Ξυδάκη: Με τους Τούρκους ζούμε μαζί 600 χρόνια ...!

Απίστευτη δήλωση Ξυδάκη: Με τους Τούρκους ζούμε μαζί 600 χρόνια ...!

Πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καλεσμένος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει πως «το να αναγνωστεί ένα απόσπασμα του Κορανίου (στην Αγιά Σοφιά) δεν είναι κάτι το τραγικό.

Αυτή την φορά ξαναχτύπησε. Η κουβέντα είχε περιστραφεί στο μεταναστευτικό και στην κατάσταση στην Τουρκία, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει τεράστια κύματα μεταναστών στην Ελλάδα.

Ερωτηθείς για τον αν η Ελλάδα είναι έτοιμη σε μια τέτοια περίπτωση ο κ. Ξυδάκης δήλωσε πως πλέον είναι! Είναι έτοιμη δηλαδή να υποδεχθεί τεράστιες ορδές μουσουλμάνων σε περίπτωση μεγάλου πολέμου. Τα σχόλια περιττά!

Εν συνεχεία αναφερόμενος στην Τουρκία δήλωσε πως θα ήθελε στην γείτονα χώρα να επικρατεί ειρήνη και πως ανησυχεί έντονα για την κατάσταση, καθώς με τους Τούρκους ζούμε μαζί για 600 χρόνια!

Για τον αναπληρωτή υπουργό τα 400 τουρκικής κατοχής στην σημερινή Ελλάδα συν τα 200 χρόνια κατοχής του Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας σε συνδυασμό με τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας σε Αιγαίο και ελεύθερη Θράκη, είναι συμβίωση!

πηγήwww.el.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτη δήλωση Ξυδάκη: Με τους Τούρκους ζούμε μαζί 600 χρόνια ...!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications