28 Ιουλ 2016

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ!Θα επέμβουμε με ΣΤΡΑΤΟ στην Τουρκία...(γιατι οι άχρηστοι ούτε ενα πραξικόπημα δεν μπορούν να κανουν!)

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ!Θα επέμβουμε με ΣΤΡΑΤΟ στην Τουρκία...

(Γιατί οι άχρηστοι απο τα πολλά χάπια κομμουνιστές μουσουλμάνοι ούτε ενα πραξικόπημα δεν μπορούν να κανουν!

Οι Τούρκοι μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν. Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζων Κέρι, σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση.

«Αν η Τουρκία και ο Ερντογάν δεν συνετιστούν και θέσουν σε κίνδυνο τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή ή δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στην ΕΕ, τότε οι ΗΠΑ θα επέμβουν υπέρ της ΕΕ».

Αυτό δήλωσε ο αμερικανός υπουργός στους 28 ευρωπαίους ομολόγους του, τη Δευτέρα που μας πέρασε, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν αξιωματούχοι. Δήλωσαν μάλιστα χαρακτηριστικά “αν ο Ερντογάν δεν ηρεμήσει και μας δημιουργεί προβλήματα, θα βάλουμε τους Αμερικάνους να καθαρίσουν” – φράση που αποτυπώνει την πραγματική ισορροπία δυνάμεων και την πραγματική ιεράρχηση των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ!Θα επέμβουμε με ΣΤΡΑΤΟ στην Τουρκία...(γιατι οι άχρηστοι ούτε ενα πραξικόπημα δεν μπορούν να κανουν!)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Λίγο μυαλο οι παραπλανημενοι ... που νομιζουν τι ειναι εξουσια, στην Τουρκια δημιουργηθηκε το 'δικαιο του πραξικοπηματος' αλλα ατύχησαν τα αφεντικα σε ενα θεμα ... ειχαν απεναντι τους ΣΟΥΛΤΆΝΟ ΓΆΤΑ ... που τα εχει βρει με τον αρχή γάτο της Ρωσίας ... τελος παντων τα αφεντικα αποφασισαν ... και επιστρεφουν στην παλιά καλη συνταγή ... παγκοσμιοποίηση τελος, ολοι οι επόμενοι που θα δεχτούν το 'δικαιο του πραξικοπηματος' ειναι ολες οι περιξ Τουρκίας περιοχές, κυρίως της Βαλκανικής ... καπιτο ... ??? Όσοι (υπαλληλοι - διαχειριστες' δεν προλάβουν να την κοπανίσουν 'ξεκοκαλίσουν' απο την ψευδαίσθηση της δοτής εξουσιας ... βλεπε παλούκωμα ... ΚΑΝΤΆΦΙ ... ΣΑΝΤΑΜ ... κλπ .... αυτα !!!!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications