Μαρτυρικός θάνατος 14χρονης στην Ινδία - Την απήγαγαν, τη βίασαν και την ανάγκασαν να πιει οξύ
Μαρτυρικός θάνατος 14χρονης στην Ινδία - Την απήγαγαν, τη βίασαν και την ανάγκασαν να πιει οξύ

Ο άνδρας που πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνος για τον φριχτό θάνατο της νεαρής «νταλίτ» την είχε ξαναβιάσει στο παρελθόν.

Μετά από μία σύντομη και απίστευτα βασανισμένη ζωή, μία 14χρονη κοπέλα από την Ινδία η οποία είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού και κακοποίησης από έναν αδίστακτο άνδρα «έσβησε» την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς της.

Η έφηβη δέχτηκε για πρώτη φορά επίθεση από τον ύποπτο τον περασμένη Δεκέμβρη, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της στην αστυνομία.

Ωστόσο, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με αποτέλεσμα να καταδιώξει την έφηβη και να την απαγάγει από το σπίτι της οικογένειάς της λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2016. Σχεδόν δύο εβδομάδες κρατούσε αιχμάλωτο το κορίτσι, βιάζοντάς και κακοποιώντας το συστηματικά, προκειμένου να την εξαναγκάσει να αποσύρει τις αρχικές κατηγορίες.

«Την ψάχναμε 12 μέρες. Όταν το παιδί μου γύρισε σπίτι, το σώμα της ήταν καλυμμένο με μελανιές. Το στόμα, το στήθος και τα άκρα της ήταν κατάμαυρα», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας σε δημοσιογράφους. Η κόρη της, η οποία ανήκει στην κάστα των «νταλίτ» (ανέγγιχτων), το κατώτερο επίπεδο στην κοινωνική ιεραρχία της Ινδίας, της εκμυστηρεύτηκε τα βασανιστήρια στα οποία την είχε υποβάλει ο αδίστακτος απαγωγέας της τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και στέρηση φαγητού και νερού.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε τον θάνατο της κοπέλας μερικές εβδομάδες αργότερα ήταν τα εσωτερικά εγκαύματα που της είχε προκαλέσει το οξύ το οποίο ο δράστης την εξανάγκαζε να πίνει, ανακατεμένο με φρουτοχυμό. Η διαβρωτική ουσία είχε καταστρέψει αρκετά από τα ζωτικά της όργανα, με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να φύγει τελικά από τη ζωή, αφού πρώτα βίωσε αφόρητους πόνους.

Ο φερόμενος ως απαγωγέας και βιαστής της κοπέλας συνελήφθη εκ νέου με την κατηγορία του φόνου. Πολλοί ωστόσο πιστεύουν ότι θα τη γλιτώσει παρά τη φριχτή του πράξη, αφού το καθεστώς ατιμωρησίας σχετικά με τα εγκλήματα κατά των γυναικών και δη των «νταλίτ» στην Ινδία είναι πολύ ισχυρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications