Τρύπα-μυστήριο στο δάπεδο και στην εξάτμιση της Porsche του Μαυρίκου!
Τρύπα-μυστήριο στο δάπεδο και στην εξάτμιση της Porsche του Μαυρίκου!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του τροχαίου που έχασε τη ζωή του ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Η περίεργη τρύπα στο δάπεδο της Cayenne, η θραύση στην εξάτμιση και το μπλοκάρισμα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το θρίλερ με τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, ύστερα από το τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό συνεχίζεται. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι ειδικοί πραγματογνώμονες κατέθεσαν αίτημα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών προκειμένου να αφαιρέσουν το σασμάν της καμμένης Porsche για περατιτέρω έρευνα.

Οι πραγματογνώμονες της οικογένειας του εκδότη, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως υπήρξε πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων κάτι που υποστηρίζουν και οι αναλυτές της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν πυρωμένα γρανάζια και να επηρεάσουν το σύστημα τροφοδοσίας του αυτοκινήτου.

Παράλληλα οι ειδικοί ζητούν από το Εργαστήριο Πυροβίλων Όπλων και Ιχνών Εργαλείων της ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίσει από που προήλθε η περίεργη οπή στο δάπεδο του οχήματος, στο ύψος του καθίσματος του οδηγού, αλλά και η θραύση της δεξιάς εξάτμισης.

Με αυτά τα στοιχεία τα ερωτηματικά παραμένουν, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει γιατί υπήρξε αυτή η τρύπα στο πάτωμα της Cayenne και αν έπαιξε ρόλο στην ανάφλεξη του οχήματος, αλλά και στην προσπάθεια του οδηγού να βγει από το φλεγόμενο αμάξι.

Στην εφημερίδα μίλησε για τα νέα ευρήματα και ο δικηγόρος της οικογένειας του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: «Μετά από αυτή την επιστημονική τοποθέτηση των τεχνικών μας συμβούλων, οι οποίοι για να συντάξουν το πόρισμά τους ζητούν να γίνει η επιβεβλημένη επιστημονική έρευνα σε αυτή την οπή που ανεξήγητα δημιουργήθηκε στο πάτωμα του αυτοκινήτου ώστε να διαπιστωθεί αν προκλήθηκε από έκρηξη ή από μηχανική βλάβη η οποία είχε ως αποτέλεσμα αυτή την οπή, δημιουργούνται νέα δεδομένα στην υπόθεση. Και δυστυχώς όλο και περισσότερο αδυνατίζει η εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος. Συνεχίζω να εύχομαι να μην είναι εγκληματική ενέργεια. Όμως δεν μπορώ πλέον να το αποκλείσω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications