25 θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχτηκαν ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ αληθινές!
25 θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχτηκαν ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ αληθινές!

Πολλές από τις ειδήσεις που διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο είναι αστικοί μύθοι ή θεωρίες συνωμοσίας. Οι περισσότερες από αυτές θέλουν μια κρατική υπηρεσία πληροφοριών να μας παρακολουθεί ή άτομα στην εξουσία να προκαλούν καταστροφές με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον λαό. Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες είναι ψευδείς, κάποιες όμως αποδείχτηκαν αληθινές./p>

Και εμείς σας παρουσιάζουμε 25 από αυτές:Ο στρατός συνωμοτεί για να προκαλέσει φόβο στον λαό.Μια κλασσική θεωρία είναι ότι ο Κένεντι έγινε έξαλλος με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για τα σχέδιά τους να προκαλέσουν πολέμους στην αμερικανική ήπειρο. Κάποιοι επιμένουν ότι αυτός ήταν και ο λόγος που δολοφονήθηκε.

Τα όπλα καρδιακής προσβολής υπάρχουν.Το 1975 η CIA άρχισε να χρησιμοποιεί τα όπλα καρδιακής προσβολής: είχαν σφαίρες από πάγο βουτηγμένο σε τοξίνες που προκαλούσαν καρδιακή προσβολή.

Το FBI συνωμοτεί εναντίον ακτιβιστών.Το FBI διαθέτει πράγματι ένα σώμα ονόματι COINTELPRO που στοχοποιεί διάφορες ομάδες ακτιβιστών, όπως τους «Black Panthers»..Η «Επιχείρηση Κοτσύφι» Η «Επιχείρηση Κοτσύφι» (Operation Mockingbird) ήταν ενεργή από το 1948 και ανήκε στα βασικά όπλα του Ψυχρού Πολέμου. Πέρασε στο χώρο των θεωριών συνωμοσίας τη δεκαετία του 1970 και αποδείχθηκε πραγματικότητα μόλις το 2007.

Το περιστατικό στον Κόλπο του Τονκίνου δεν συνέβη ποτέ.Η αφορμή για την έναρξη του πολέμου στο Βιετνάμ δεν συνέβη ποτέ. Το FBI δηλητηρίαζε αλκοολούχα ποτά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης.Μπορεί το αλκοόλ να απαγορευόταν, όμως οι πολίτες συνέχιζαν να πίνουν. Τα παράνομα ποτά όμως συχνά είχαν δηλητηριαστεί από το ίδιο το FBI.H CIA πληρώνει ψευδομάρτυρες.Όπως την Nayirah al-Sabah που το 1990 κατέθεσε ότι οι Ιρακινοί στρατιώτες επέδειξαν ιδιαίτερη βιαιότητα στο Κουβέιτ.Ο αμίαντος είναι επικίνδυνος. Για πολλά χρόνια, πολίτες πίστευαν πως οι εταιρείες παραγωγής αμιάντου απέκρυπταν τους κινδύνους που επιφέρει στην ανθρώπινη υγεία. Την δεκαετία του 1990 αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο.

Τα ATM χρησιμοποιούν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων.Παρόλο που λέγεται ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, η εταιρεία ασφαλείας Diebold επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν εκεί έξω αρκετά ΑΤΜ τέτοιου είδους.Ορισμένα εμβόλια είναι καρκινογόνα Το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι εκατομμύρια Αμερικανοί ήρθαν σε επαφή με τον καρκινογόνο ιό SV40 όταν έκαναν εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα.

Το νερό στο Τέξας θα στερέψει.Πράγματι, η Πολιτεία αναγκάζεται πολλές φορές να εισάγει νερό.Η εφορία στοχεύει τους συντηρητικούς στις ΗΠΑ.Η διάκριση αυτή στην φορολόγηση των Αμερικανών βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα.Το φθόριο κάνει κακό στα δόντια. Στις ΗΠΑ το νερό περιέχει εδώ και χρόνια φθόριο, καθώς, σύμφωνα με τους οδοντιάτρους, κάνει καλό στα δόντια. Μόνο που οι ειδικοί ζητούν αυτό να αλλάξει, καθώς πολλά παιδιά υποφέρουν από οδοντιατρικά προβλήματα λόγω φθορίωσης.

Τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν καρκίνο.Ακόμα και η χρήση του κινητού για μισή ώρα κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης όγκου στον εγκέφαλο.Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ παρακολουθεί τις συνομιλίες πολιτών.Και μαθεύτηκε χάρη στον Edward Snowden. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν εκατομμύρια γενετικώς τροποποιημένα ζώα στις έρευνές τους

Η κυβέρνηση συνωμοτεί εναντίον όσων είναι κατά των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων.Συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου, σύμφωνα με γερμανικά ρεπορτάζ.Οι επιστήμονες δημιουργούν υβρίδια ανθρώπων-ζώων.Κυρίως για την μελλοντική χρήση των οργάνων τους.Το Αμερικανικό πρωτάθλημα Μπέιζμπολ του 1919 ήταν στημένο.Η CIA προσπάθησε να εφεύρει μεθόδους ελέγχου του νου.Οι ΗΠΑ πωλούν όπλα στο Ιράν.Η CIA διαχειρίζεται την φυλακή Black site. Το σκάνδαλο Watergate δημιουργήθηκε από τον Νίξον.Τα θεάματα πάλης είναι ψεύτικα.

πηγή makeleio

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications