Στο νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη – Έχει απομείνει 29 κιλά και δίνει μάχη για τη ζωή
Στο νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη – Έχει απομείνει 29 κιλά και δίνει μάχη για τη ζωή

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νανά Καραγιάννη, που έχει απομείνει μόλις 29 κιλά και νοσηλεύεται από την Παρασκευή το απόγευμα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεώργιος Γεννηματάς.

Η δημοσιογράφος, η οποία εδώ και χρόνια παλεύει με τη νευρική ανορεξία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι δικοί της άνθρωποι έκαναν έκκληση να βρεθεί κρεβάτι στην εντατική, καθώς η υγεία της κρέμεται σε μία κλωστή.

Η Νανά Καραγιάννη, λίγο πριν νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση, βρισκόταν σε περίοδο διακοπών.Μάλιστα, ανέβαζε στα social media φωτογραφίες, δείχνοντας καλά στην ψυχολογία της.Το μεσημέρι του Σαββάτου ιδιαίτερα θορυβημένος ξεκίνησε την εκπομπή του σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αναφερόμενος στην πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Νανά Καραγιάννη, τονίζοντας πως και ο ίδιος πέρασε για ένα διάστημα από τον κυκεώνα της νευρικής ανορεξίας, μίλησε για τις δύσκολες ώρες που διανύει η δημοσιογράφος, επισημαίνοντας επίσης πως έχει φτάσει τα 29 κιλά.

Ο ίδιος έκανε έκκληση προς τον υπουργό και τους γιατρούς του νοσοκομείου να κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθεί κρεβάτι στην εντατική ώστε να νοσηλευτεί η δημοσιογράφος και να αντιμετωπιστεί κατάλληλα το πρόβλημα υγείας της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications