ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΎΠΩΣΑΝ !! Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε αμερικανική βάση στη νότια Συρία που προμηθεύει ισλαμιστές!
Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε αμερικανική βάση στη νότια Συρία

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ!ΙΣΛΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΛΔ ΑΦΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

H ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε μυστική αμερικανική βάση στην Συρία καταστρέφοντάς την ολοσχερώς όπως δημοσιεύει η αμερικανική Wall Street Journal επιβεβαιώνοντας έτσιτο οποίο προ ενός μηνός είχε αποκαλύψει την αερομαχία SU-35 και F/A-18 που είχε λάβει χώρα στους ουρανούς της Συρίας για να εμποδίσουν τα Su-24 να βομβαρδίσουν τη νέα ισλαμιστική οργάνωση που ίδρυσαν οι Αμερικανοί, το «Νέο Συριακό Στρατό» έξι μίλια από τα σύνορα με Ιορδανία (αυτή είναι η αμερικανική βάση στην οποία τώρα αναφέρεται ο αμερικανικός Τύπος, μεταξύ άλλων και το Fox News).

Στην βάση αυτή οι αμερικανικές και οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαίδευαν ισλαμιστές.
Οι Αμερικανοί για πολλές ημέρες αρνούνταν το περιστατικό ή έλεγαν μισές αλήθειες καθώς εάν το αποκάλυπταν όχι μόνο έδειχναν ότι η Ρωσία είναι το «αφεντικό» στους συριακούς ουρανούς (στο Su-35 μόνο το αμερικανικό F-22 θα μπορούσε να επιβληθεί) αλλά θα φαίνονταν πάλι στον πλανήτη ότι δημιουργούν εκ νέου νέες ισλαμιστικές οργανώσεις μη μαθαίνοντας τίποτα από το παρελθόν και το κακό που έχουν κάνει προσφέροντας στήριξη στο παρελθόν σε ανθρώπους όπως αυτούς του ISIS.

To ISIS το οποίο αυτή την στιγμή έχει μεταφέρει τον πόλεμο εντός ευρωπαϊκού εδάφους όπως φάνηκε πάλι στην Νίκαια με τους 84 νεκρούς και στην Γερμανία χθες με τους 9 νεκρούς (και ας το αρνούνται οι γερμανικές Αρχές αν και τις διαψεύδει η πραγματικότητα των γεγονότων αλλά και η ίδια η Α.Μέρκελ που είπε σαφέστατα ότι πρόκειται περί «φανατικού θύτη»)

Στην μυστική αυτή αμερικανική βάση λοιπόν, όπως αποκαλύπτει ο αμερικανικός Τύπος, την χρησιμοποιούσαν αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις! Τα στελέχη της SAS και της αμερικανικής Delta Force είχαν αποχωρήσει από αυτήν μόλις 24 ώρες πριν. Οι Ρώσοι το γνώριζαν από την επίγεια αναγνώριση δυνάμεων Spetsnaz καθώς ήθελαν να αποφύγουν την άσκοπη απώλεια ζωών από δυτικές χώρες αλλά ήθελαν να εμποδίσουν να υπάρχει κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή που να βοηθάει στην δημιουργία μια νέας ισλαμιστικής οργάνωσης τύπου «Free Syrian Army»

Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι οι Ρώσοι το έκαναν αυτό για να πείσουν την κυβέρνηση Ομπάμα να προχωρήσουν σε πιο στενή συνεργασία στους ουρανούς της Συρίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζον Κέρι προχώρησε σε συμφωνία κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα για κοινά αεροπορικά χτυπήματα κατά της Αλ Νούσρα με τον όρο η Ρωσία να σταματήσει να χτυπάει «αρεστούς» στην Ουάσιγκτον ισλαμιστές.
Ακόμα υπάρχει διαπραγμάτευση για το που θα μπορούν οι Ρώσοι να χτυπούν χωρίς να εκφράζει δυσαρέσκεια η Ουάσιγκτον.
Οι Αμερικανοί μάλιστα αναφέρουν ότι μετά την συμφωνία θα μπορούν να χτυπούν στόχους της Αλ Νούσρα σε περιοχές που τώρα δεν μπορούν να το κάνουν λόγω ανάπτυξης ρωσικών μαχητικών και ότι έτσι θα μπορούν να προστατεύουν σοτ έδαφος τους συμμάχους τους.

Από τον Σεπτέμβριο οι Ρώσοι έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιδρομές κατά ισλαμιστών πρακτόρων της CIA (το λέει η ίδια η Wall Street Journal «against CIA-backed rebels»)
Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι η βάση τους στην Συρία ήταν απλά μια προσπάθεια να κρατήσουν μια «ζώνη ασφαλείας» για να προστατέψουν την Ιορδανία.
Το ενδιαφέρον όμως είναι τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι πλέον για το περιστατικό της 16ης Ιουνίου.
Μια όμαδα 20 Βρετανών SAS είχε αποχωρήσει από εκεί μόλις 24 ώρες πριν. Την επόμενη ημέρα οι Αμερικανοί εντόπισαν ένα ρωσικό αεροσκάφος να κατευθύνεται προς την βάση και να ρίχνει βόμβες διασποράς. Μετά την πρώτη ρωσική κρούση οι Αμερικανοί παραπονέθηκαν στους Ρώσους ομολόγους τους για το περιστατικό αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αμερικανικού φυλακίου με χρήση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και δεν έπρεπε να δεχθεί επίθεση.

90 λεπτά αργότερα ένα αμερικανικό F/A-18 που έκανε κύκλους πάνω από την περιοχή είδε τους Ρώσους να εκτοξεύου ένα δέυτερο κύμα κρούσης κατά του φυλακίου-βάσης.
Το ίδιο το F/A-18 «πείσθηκε» από SU-35 να αποχωρήσει ενώ μόλις πριν είχε κάνει χρήση των κοινών συχνοτήτων για να ζητήσει από τους Ρώσους πιλότους να αποχωρήσουν.
Οι Αμερικανοί πάντως παραδέχτηκαν ότι στην κρούση αυτή σκοτώθηκαν τέσσερις «επαναστάτες» επαληθεύοντας έτσι τους Ρώσους ότι το φυλάκιο αυτό χρησιμοποιούνταν από ισλαμιστές οι οποίοι έπαιρναν τις οδηγίες τους από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και από πράκτορες της CIA.

To ζήτημα είναι γιατί οι Αμερικανοί προχωρούν σε νέα ίδρυση ισλαμιστικής οργάνωσης. Όλο το ζήτημα έγκειται στην αλλαγή στάσης της Τουρκίας. Η Τουρκία ζήτησε από την Jays Al Islam να αποχωρήσει από τα πεδία των μαχών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκία αποσύρει τους αξιωματικούς της ΜΙΤ από το Χαλέπι μετά από «διαφωνίες με τις συριακές ένοπλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης»
Είναι μια αιφνιδιαστική κίνηση που δείχνει την ολική αλλαγή στάσης των Τούρκων στο συριακό ζήτημα.
Οι Αμερικανοί χρειάζονται νέα «μάτια» και νέους «συνδέσμους» στην περιοχή. Τουλάχιστον θέλουν να κρατήσουν την παρουσία τους στην νότια Συρία καθώς πλεόν δεν μπρούν να χρησιμοποιούν ούτε την βάση του Ιντσιρλίκ ενώ ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχωρά σε ταχύτατη αποαμερικανοποίηση της χώρας του επειδή θεωρεί υπεύθυνες τις ΗΠΑ για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications