Πυροβολισμοί στη Λουιζιάνα -3 νεκροί αστυνομικοί [Βίντεο]
Πυροβολισμοί στη Λουιζιάνα -3 νεκροί αστυνομικοί [Βίντεο]

Σε συναγερμό βρίσκονται για άλλη μια φορά οι ΗΠΑ καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα οι πυροβολισμοί έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα με οκτώ τουλάχιστον αστυνομικούς να έχουν χτυπηθεί από τις σφαίρες ενώ υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς. Τρεις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί όταν τους πυροβόλησαν στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνας, γνωστοποίησε ο δήμαρχος της πόλης στο δίκτυο NBC.

Η περιοχή που ξέσπασαν οι πυροβολισμοί έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες καθώς ο φερόμενος δράστης παραμένει ασύλληπτος. Προειδοποιούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και ανήρτησε το τηλεοπτικό δίκτυο WAFB9 διακρίνονται αστυνομικοί να φθάνουν στην περιοχή του συμβάντος, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Λίγο νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας γνωστοποίησε ότι αρκετοί αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από σφαίρες. Ο Ντον Κόπολα, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη της Λουιζιάνας, δήλωσε ότι «πολλοί αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από πυρά» στο τηλεοπτικό δίκτυο WAF89, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κατά τις οποίες ξέσπασαν οι πυροβολισμοί. Στο Μπατόν Ρουζ ο θάνατος ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά είχε προκαλέσει κύμα διαμαρτυριών και οργισμένες διαδηλώσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications