40 κομάντο πήγαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν -Μάχη στο ξενοδοχείο που διέμενε [Βίντεο]
40 κομάντο πήγαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν -Μάχη στο ξενοδοχείο που διέμενε [Βίντεο]

Στόχος των πραξικοπηματιών στην Τουρκία ήταν να δολοφονήσουν "δημοκρατικά" πάντα!! τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και άλλη μια επαλήθευση αυτο που λέγαμε απο την πρώτη στιγμή εδω: (στημένο απο την cia!και οχι απο τον ίδιο που έλεγαν οι παπαγάλοι στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης!). Με τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές τον Αύγουστο του 2014 ο Ερντογάν έγινε ο πρώτος Τούρκος πρόεδρος που εκλέχθηκε από το λαό!Να γιατι θέλουν να βγάλουν τον Ερντογάν!

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα πρώτα λεπτά του πραξικοπήματος κομάντο των στασιαστών επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο που παραθέριζε. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα τρία ελικόπτερα, με 40 κομάντος, απογειώθηκαν από τη Σμύρνη με στόχο να εντοπίσουν τον Τούρκο πρόεδρο. Τα ελικόπτερα έφτασαν στη Μαρμαρίδα και εκεί έγινε μάχη σώμα με σώμα με 100 αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων που φρουρούσαν τον Ερντογάν.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο Τούρκος Πρόεδρος είχε πληροφόρηση για την κίνηση των στασιαστών και την απόπειρα εναντίον του και την τελευταία στιγμή διέφυγε και κατέφυγε σε κοντινό σημείο, όπου βρισκόταν υπό την προστασία περίπου 100 ανδρών των ειδικών δυνάμεων. Ακολούθησε πραγματική μάχη, μάλιστα οι πραξικοπηματίες έπληξαν με ρουκέτα από αεροσκάφος το ξενοδοχείο, ωστόσο ο Ερντογάν είχε διαφύγει. Τα σημάδια από τη μάχη που έγινε περιγράφει το πρακτορείο Anadolu, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με εικόνες του «βομβαρδισμένου» ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με "αποκλειστικές πληροφορίες" μας οι κομάντο θα τιμωρηθούν για την αποτυχία τους!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications