Oi  τούρκοι ξύπνησαν  χάνουν τουρισμό με τους λαθρο και κατέστρεψαν το μαρμάρινο μνημείο του Αϊλάν! που έπνιξαν οι γονείς του βέβαιος βέβαιος!
Oi  τούρκοι ξύπνησαν  χάνουν τουρισμό με τους λαθρο και κατέστρεψαν το μαρμάρινο μνημείο του Αϊλάν! που έπνιξαν οι γονείς βέβαιος βέβαιος!

Άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του Αϊλάν, του παιδιού που εκαναν πρώτο θέμα ολα τα εβραϊκά ΜΜΕ για να δεχτούν τους εισβολείς!οι οποίοι πνίγουν τα ίδια τους τα παιδιά! ! συγκλόνισε τον κόσμο με τον θάνατό του αλλα δεν είπαν ποιος το έπνιξε !.Βέβαια την είδηση σας τη δώσανε μασημένη να την καταπιέιτε και να την αναπαράγετε όπως εκείνοι θέλανε… έφαγαν το σανό αμάσητο ,χωνέψτε λοιπόν τώρα και αφοδεύστε τη σαπίλα που φάγατε, καθώς ολο το θέμα ηταν στημένο πήραν ενα πνιγμένο απο τον δουλέμπορο πάτερα του, και το έστησαν αυτοί ετσι στην παράλια για συγκινήσουν τις μάζες! ....

Η πτώση του τουρισμού στη γειτονική χώρα έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα...Ένα μαρμάρινο μνημείο στη μνήμη του Αϊλάν και όλων των άλλων προσφυγόπουλων που πνίγηκαν περνώντας με τις οικογένειές τους στην Ευρώπη και είχε στηθεί στην περιοχή Σιλιφκέ στη Μερσίνη της νότιας Τουρκίας καταστράφηκε από άγνωστους βάνδαλους.

Το γεγονός εντάσσεται στο έντονο κλίμα ενάντια στους πρόσφυγες που έχει αναπτυχθεί στις τουριστικές περιοχές της Τουρκίας, όπου η κρίση στον τομέα του τουρισμού δημιούργησε έντονο αντιπροσφυγικό κλίμα.

Το γλυπτό είχε φιλοτεχνηθεί δυο μήνες πριν από τον Μαλίκ Μπουλούτ κατά τη διάρκεια της 43ης Διεθνούς Καλλιτεχνικής Εβδομάδας που οργανώθηκε από το δήμο Σιλιφκέ. Πολλά κομμάτια του γλυπτού έσπασαν και πετάχτηκαν σε ένα παρακείμενο ποτάμι. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, θα ήθελα να μην είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Η Τέχνη, οι καλλιτέχνες και οι ανθρωπιστικές προσπάθειες θα έπρεπε να υποστηρίζονται» είπε ο Μ. Μπουλούτ στο Dogan News Agency.

Να σημειώσουμε ότι στη γειτονική χώρα το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονο κλίμα ενάντια στους σε όλους τους λαθρο και οχι στους δηθεν "Σύρους πρόσφυγες" που "διέφυγαν από τον πόλεμο της Συρίας" που λέει το επίσης εβραιο-κινούμενο newsit.gr ναι υπάρχουν χιλιαδες ηλίθιοι που διαβάζουν τέτοιου είδους ιστοσελίδες! αφου έμαθαν οτι εχουν να κανουν με ηλίθιο λαό και έφεραν και το cnn.gr!μετα το .huffingtonpost.gr τα πάντα ολα εβραϊκά! για έγκυρη πλύση εγκεφάλου!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications