Φρίκη! 18χρονη έμεινε έγκυος από τις σ@ξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία
Φρίκη! 18χρονη έμεινε έγκυος από τις σ@ξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία

Τη συγκλονιστική ιστορία μιας νεαρής Γερμανίδας η οποία έμεινε έγκυος όταν ένας έπεσε θύμα βιασμού κατά τις μαζικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, φιλοξενεί σήμερα στην ιστοσελίδα της η «Daily Mail».(φώτο αρχείου)

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η 18χρονη σήμερα κοπέλα είχε πάει μαζί με μια φίλη της στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας προκειμένου να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα πρώτα λεπτά της καινούριας χρονιάς θα την έβρισκαν να υποφέρει.

Όπως η ίδια η κοπέλα αποκάλυψε στην αστυνομία, αρκετοί άντρες την περικύκλωσαν και αφού για λίγα λεπτά την έριχνε ο ένας πάνω στον άλλο, στη συνέχεια ένας νεαρός την έριξε στο έδαφος και την βίασε, ενώ δίπλα της κακοποιούνταν σ@ξουαλικά άλλη μια γυναίκα.

Το μαρτύριο της τερματίστηκε όταν ένας αστυνομικός έφτασε στο σημείο και τράβηξε τον δράστη μακριά από την κοπέλα. Ωστόσο, η 18χρονη ήταν τόσο τρομαγμένη και ένιωθε τέτοια ντροπή που άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της σε κατάσταση πανικού. Η νεαρή δεν αποκάλυψε την ιστορία στους γονείς της ή στις αρχές επειδή ντρεπόταν, Ωστόσο, λίγο διάστημα μετά τις επιθέσεις, επισκέφτηκε ένα τοπικό νοσοκομείο για να εξεταστεί και εκεί ήταν που έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Χωρίς να το σκεφτεί η νεαρή έκλεισε ένα ραντεβού προκειμένου να κάνει έκτρωση, όπως και τελικά έγινε στην περίπτωσή της, ενώ μίλησε στις αρχές, αποκαλύπτοντας πως ήταν σίγουρη ότι είχε μείνει έγκυος από τον άντρα που την κακοποίησε σ@ξουαλικά. Βίντεο από το χάος που επικράτησε στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications