Η Νέα Τάξη ξαναχτύπησε στην Γαλλία...video
Η Νέα Τάξη ξαναχτύπησε στην Γαλλία...

Η Νέα Τάξη ξαναχτύπησε στην Γαλλία, από εκεί που συνήθως αρχίζουν, σύμφωνα με την πρόσφατη ιστορία, οι μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές, οι οποίες φέρουν ανατροπές στον κόσμο όπως τον ξέρουμε, προωθώντας τα σχέδια της παγκόσμιας εξουσίας.

Νεκροί έπεσαν τουλάχιστον 84 αθώοι και ανύποπτοι πολίτες (μεταξύ των οποίων και άγνωστος αριθμός παιδιών), ενώ άλλοι 18 τραυματίστηκαν σοβαρά στην ελληνική πόλη Νίκαια. Οι παρευρισκόμενοι είχαν μόλις παρακολουθήσει το σόου των πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 14ης Ιουλίου, η οποία σήμανε την αρχή της γαλλικής επανάστασης, που καθιέρωσε στην Ευρώπη τις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες της Νέας Τάξης. Καθόλου τυχαία η επιλογή της επίθεσης.

Το «όπλο» της μαζικής δολοφονίας ήταν ένα τεράστιο φορτηγό, το οποίο, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα δεδομένων των συνθηκών, περίπου 50 χιλιομέτρων/ώρα, θέρισε κυριολεκτικά το συγκεντρωμένο πλήθος. Δεκάδες και αυτή την φορά τα θύματα στον βωμό της έλευσης παγκόσμιας δικτατορίας με απόλυτη αστυνόμευση.

Οι τρομοκρατημένοι πολίτες θα δεχθούν τα πάντα, προκειμένου να μην χάσουν την ασφάλειά τους αλλά και την καθημερινότητα που απλόχερα τους προσφέρει το σύστημα. Η δημοκρατία θα θεωρηθεί αποτυχημένο πολίτευμα, καθώς δεν θα μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη και την τάξη στην Ευρώπη και γενικά στον δυτικό κόσμο.

Η σοσιαλιστικού τύπου κομμουνιστικη δικτατορία θα παρουσιαστεί ως η ιδανική «λύση» στο πρόβλημα που τεχνηέντως δημιουργήθηκε καθώς το Ισλαμικό Κράτος, που εξαπολύει τις επιθέσεις, είναι δημιούργημα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες δουλεύουν για τους παγκοσμιοποιητές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications