30 Ιουλ 2016

«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ: Αυτό είναι το σούπερ αυτοκίνητο του Πούτιν [Βίντεο]

«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ: Αυτό είναι το σούπερ αυτοκίνητο του Πούτιν [Βίντεο]

Tην υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ μετωπικής σύγκρουσης, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου στο Βερολίνο, έλαβε ένα αυτοκίνητο του προεδρικού σχεδίου «Κορτέζ», το οποίο χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν για τις μετακινήσεις του, όπως δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (29/07/2016), ο αντιπρύτανης για θέματα καινοτομίας της Πολυτεχνικής Σχολής της Αγίας Πετρούπολης «Μεγάλος Πέτρος» Αλεξέι Μπαραβκόφ.

Πρώτη φορά στη Ρωσία, μέσα σε δύο μόλις χρόνια υλοποιήθηκε το σχέδιο «Κορτέζ». Δημιουργήθηκε μία κοινή πλατφόρμα, βάσει της οποίας σχεδιάσθηκε, κατασκευάσθηκε και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε δοκιμασίες ένα premium αυτοκίνητο, που έλαβε με την πρώτη δοκιμή την υψηλότερη βαθμολογία σε ανεξάρτητο χώρο δοκιμών στο Βερολίνο.

«Κατά τη διάρκεια του τεστ μετωπικής σύγκρουσης πραγματοποιήθηκε ένα σύνολο δοκιμών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα: καλυπτόμενα, πλευρικά και πίσω χτυπήματα και με την πρώτη προσπάθεια, στην πρώτη δοκιμή του τεστ, το έργο έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία», δήλωσε ο Μπαραβκόφ.

Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου της Αγίας Πετρούπολης, η ρωσική βιομηχανία αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση, τον χρόνο διάθεσης στην αγορά (time to market)- τον ελάχιστο χρόνο εξόδου του παγκόσμιου ανταγωνιστικού προϊόντος νέας γενιάς στην αγορά. Η συντόμευση αυτού του χρόνου στα εργοστάσια του μέλλοντος θα εξασφαλίσει ριζικά νέες προσεγγίσεις στον ψηφιακό σχεδιασμό των τεχνολογιών βελτιστοποίησης, στη βάση μίας συνολικής μαθηματικής μοντελοποίησης, προσέθεσε ο Μπαραβκόφ.

Δείτε στο βίντεο το απίστευτο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ: Αυτό είναι το σούπερ αυτοκίνητο του Πούτιν [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats