Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι η μέρα έχει 16 ώρες και η γη περιστρέφεται πιο γρήγορα [Βίντεο]
Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι η μέρα έχει 16 ώρες και η γη περιστρέφεται πιο γρήγορα [Βίντεο]

Ο Γερμανός επιστήμονας, Δρ Σούμαν, μετά από έρευνα που έχει διεξάγει, ισχυρίζεται πως η γη περιστρέφεται πιο γρήγορα. Έτσι η μέρα που ζούμε είναι μικρότερη από ό,τι νομίζουμε.

Η μελέτη που ονομάζεται (Schumann Resonance , ή SR), ασχολείται με την Μεταφυσική και την Αστροφυσική και εξηγεί γιατί η Γη περιστρέφεται πιο γρήγορα.Έτσι με βάση την έκθεση του Πανεπιστημίου του Μονάχου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μέρα έχει μόνο 16 ώρες αντί για 24 και γι 'αυτό ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα σήμερα.

Η συχνότητα του γήινου μαγνητικού συντονισμού (αποκαλούμενος συντονισμός Schumann) αυξάνεται εντυπωσιακά. Αν και ποικίλλει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών, για δεκαετίες η γενική μέτρηση ήταν 7,8 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο.

Μέχρι πρότινος η συχνότητα αυτή θεωρείτο σταθερή, και οι παγκόσμιες στρατιωτικές επικοινωνίες των υπερδυνάμεων αναπτύχθηκαν σε αυτήν την συχνότητα. (ELF/VLF milι_com_sys).Οι πρόσφατες εκθέσεις των μετρήσεων επιβεβαιώνουν αύξηση της συχνότητας πάνω από 11 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, και την συνεχιζόμενη κλιμάκωση έως τους 13 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, μέχρι το έτος 2012.

Η έκθεση αναφέρει επίσης την κλιματική καταστροφή, ως πιθανή αιτία της αλλαγής του μαγνητικού πεδίου της Γης, η οποία έχει επίσης τροποποιηθεί από το 2000.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications