2 Ιουν 2016

Βατικανό: Πρέπει να υποδεχόμαστε όσους μουσουλμάνους έρχονται στην Ευρώπη

Βατικανό: Πρέπει να υποδεχόμαστε όσους μουσουλμάνους έρχονται στην Ευρώπη

Η Καθολική Εκκλησία, πιστή στην κατεύθυνση της Πανθρησκείας, την ένωσης δηλαδή όλων των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή μιας παγκόσμιας εξουσίας, εξέφρασε μέσω του γενικού γραμματέα της Συνέλευσης Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, Νούντσιο Γκαλαντίνο, την αντίθεσή της στην πρόταση του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, για δημιουργία πλωτών hotspot.

Επιπλέον, ο υψηλόβαθμος κληρικός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας λαμβάνει σαφή θέση υπέρ της υποδοχής των μουσουλμάνων μεταναστών που φθάνουν στις ακτές της Κάτω Ιταλίας.

«Η υποδοχή των αιτούντων άσυλο πρέπει να οργανωθεί σταθερά και στις 28 χώρες μέλη της Ένωσης. Δεν μπορούμε να διασώζουμε τους ανθρώπους αυτούς και στην συνέχεια να μην τους προσφέρουμε μια ευκαιρία για το μέλλον τους», πρόσθεσε ο Γκαλατίνο.

Γιατί άραγε τόση «αγάπη» από την Καθολική Εκκλησία για τις ορδές του Ισλάμ που κατακλύζουν την Ευρώπη; Δεν γνωρίζουν στο Βατικανό ότι σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ήδη έχουν τεθεί αιτήματα αναγνώρισης του βάρβαρου νόμους της Σαρίας, ενώ παρατηρούνται συνεχή κρούσματα παραβατικότητας;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βατικανό: Πρέπει να υποδεχόμαστε όσους μουσουλμάνους έρχονται στην Ευρώπη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications