Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν  στα Εξάρχεια μέρα-μεσημέρι
Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν  τα Κομμουνιστικά σκυλια στα Εξάρχεια μέρα-μεσημέρι

Ενα άγριο σκηνικό με πυροβολισμούς στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Θεμιστοκλέους, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, όταν δύο άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα άνοιξαν πυρ εναντίον αγνώστων στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους, περίπου εκατό μέτρα πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.

Οι σφαίρες τον χτύπησαν στο κεφάλι, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές πυροβόλησαν τουλάχιστον 6 φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον άνδρα, που είναι περίπου 35 ετών. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους και το πυροβόλησαν μόλις έβγαινε από πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 88.

Στη σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο τραυματίας είναι αλλοδαπός, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο είναι δρακόντεια. Ακόμα και οι νοσηλευτές που μπαίνουν στο δωμάτιο του ελέγχονται από αστυνομικούς.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα στο λογαριασμών ατόμων που εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών. Ο τραυματίας, μάλιστα, είναι γνωστός ποινικός στην ΕΛ.ΑΣ. και στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, μεταξύ άλλων και για μαχαιρώματα. Εγώ εκτιμώ αλλα όμως...!μάλλον εκτέλεση απο Κομμουνιστικά σκυλια καθώς η περιοχή αυτή ειναι γεμάτη και λέτε το γνωστό:ξεκαθάρισμα στο λογαριασμών! οπως και γνωστός ποινικός! τότε γιατι ήταν ελεύθερος?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications