7 Ιουν 2016

Έκτακτη είδηση..οι Αμερικανοί κινητοποίησαν 7 αεροπλανοφόρα με δεκάδες πλοία συνοδείας.Κορυφώνεται η σύγκρουση με την Ρωσία!

Έκτακτη είδηση..οι Αμερικανοί κινητοποίησαν 7 αεροπλανοφόρα με δεκάδες πλοία συνοδείας.Κορυφώνεται η σύγκρουση με την Ρωσία!

Έκτακτη είδηση..οι Αμερικανοί κινητοποίησαν 7 αεροπλανοφόρα με δεκάδες πλοία συνοδείας,για πρώτη φορά από το 2012.Κορυφώνεται η σύγκρουση με την Ρωσία!

Το ένα μετά το άλλο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα με πλήρη σύνθεση μάχης,εγκαταλείπουν τους αμερικανικούς ναυστάθμους,για εκτεταμένα γυμνάσια,ακολουθούμενα από δεκάδες πλοία συνοδείας. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές,το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Ρόναλτ Ρίγκαν»εγκατέλειψε τον ναύσταθμο της Γιοκοσούκα στις 4 Ιουνίου με κατεύθυνση τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Ιαπωνίας και της Ρωσίας.

Την 1η Ιουνίου το αεροπλανοφόρο «Dwight David Eisenhower»έλαβε εντολή να κατευθυνθεί προς την Μεσόγειο,όπου επιχειρεί ήδη το «Harry Truman».Παράλληλα το «John Stennis»επιχειρεί στην θάλασσα της νότιας Κίνας και ενισχύθηκε με νέα πλοία επιφανείας.

Πριν μερικές ώρες τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ «Carl Vinson» και «George Washington» έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τους ναυσταύθμους τους και με πλήρη πολεμική σύνθεση αναχώρησαν για γυμνάσια με πραγματικά πυρά.Μάλιστα οι Ρώσοι έχουν την πληροφορία,πως μέσα στις επόμενες ώρες οι Αμερικανοί θα κινητοποιήσουν και το «Τζωρτζ Μπους»!!!

Η πρωτόγνωρη αυτή κινητοποίηση των Αμερικανών για πρώτη φορά εδώ και 4 χρόνια,έχει σημάνει συναγερμό στο ρωσικό γενικό επιτελείο και ετοιμάζονται ανάλογες κινήσεις.Αν οι Αμερικανοί επιχειρήσουν γενικό ξεκαθάρισμα με την Ρωσία θα το δούμε σύντομα.Πάντως έχουν συγκεντρώσει τεράστια ισχύ πυρός,από την Βαλτική,Μαύρη Θάλασσα,Ατλαντικό και Ειρηνικό.Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι εξόχως κρίσιμες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκτακτη είδηση..οι Αμερικανοί κινητοποίησαν 7 αεροπλανοφόρα με δεκάδες πλοία συνοδείας.Κορυφώνεται η σύγκρουση με την Ρωσία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications