Η Χίλαρι Κλίντον φόρεσε Armani 12.000 δολαρίων σε ομιλία για την ανισότητα
Η Χίλαρι Κλίντον φόρεσε Armani 12.000 δολαρίων σε ομιλία για την ανισότητα

Η Χίλαρι Κλίντον περνάει δύσκολες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ, μετά την αποκάλυψη ότι φορούσε ένα σακάκι Giorgio Armani αξίας 12.000 δολαρίων σε μια ομιλία που έκανε τον περασμένο Απρίλιο για την ανισότητα.

Η Κλίντον που είναι διάσημη για τα πανάκριβα ρούχα της, δέχτηκε πρόσφατα συμβουλές από τους μάνατζερ της προεκλογικής της εκστρατείας να φοράει πιο απλά ρούχα στις ομιλίες της, αποκαλύπτει η New York Post. «Πρέπει να έχει ξοδέψει όσο κανείς για ένα σακάκι», δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ο Patsy Cisneros, ένας πολιτικός αναλυτής από το Λος Αντζελες.

Χρήστες έγραψαν ενδεικτικά για την Κλίντον:«Κάποιος θα μπορούσε να σου πει: Ε, Χίλαρι, μη φοράς σακάκι 12.000 δολαρίων για να μιλήσεις για ανισότητα».

Η New York Post γράφει χαρακτηριστικά:«Η ομιλία της Χίλαρι Κλίντον στις προκριματικές τον Απρίλιο ήταν επικεντρωμένη σε θέματα όπως η ανισότητα, η δημιουργία θέσεων εργασίας και η εξασφάλιση συντάξεων. Επρόκειτο για μια προσπάθεια της υποψήφιας να τοποθετηθεί ως καθημερινός άνθρωπος που μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα.

Αλλά δεν είναι μια καθημερινή γυναίκα. Εκανε την ομιλία της φορώντας ένα τουίντ Giorgio Armani αξίας 12.495 δολαρίων».

Ωστόσο η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι η μόνη που ξοδεύει περιουσίες για την γκαρνταρόμπα της. Η Σάρα Πέιλιν είχε πάρει αποζημίωση 150.000 δολάρια για ρούχα όταν ήταν υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, το 2008, σύμφωνα με την Post. Αλλά και ο Ντόνανλτ Τραμπ δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματα: συνήθως εμφανίζεται με κοστούμια Brioni τα οποία κοστίζουν τουλάχιστον 7.000 δολάρια το καθένα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications