12 Ιουν 2016

Κάτι που είχε περάσει στα ψηλά! Ο πρόεδρος Μενβέντεφ είχε αρχίσει εκστρατεία «αποσταλινοποίησης'» της χώρας του το 2010 απο τον παγκόσμιο δολοφόνο Στάλιν

Κάτι που είχε περάσει στα ψηλά! Ο πρόεδρος Μενβέντεφ  άρχισε εκστρατεία «αποσταλινοποίησης'» της χώρας του  το 2010 απο τον παγκόσμιο δολοφόνο Στάλιν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα αρχίσει μια εκστρατεία «αποσταλινοποίησης» της Ρωσίας, θυμίζοντας στους συμπατριώτες του τα εγκλήματα που διέπραξε ο σοβιετικός δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν, έγραφε η εφημερίδα Vedomosti.

Ο ρόλος του Στάλιν στη ρωσική ιστορία θα αποτελέσει το βασικό θέμα μιας συνάντησης τον Ιανουάριο του Μεντβέντεφ με τα μέλη του Συμβουλευτικού Συμβουλίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κρεμλίνο, ανέφεραν πρόσωπα που έχουν προσκληθεί σε αυτή τη συνάντηση, τα οποία επικαλείται η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη Vedomosti, το Συμβούλιο επεξεργάστηκε ένα σχέδιο ομοσπονδιακού προγράμματος, στόχος του οποίου είναι να αποδοθεί τιμή στα εκατομμύρια των θυμάτων της σταλινικής καταστολής.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων …. τον πλήρη αποχαρακτηρισμό των σοβιετικών μυστικών αρχείων, τις έρευνες για τα οστά των ανθρώπων που χάθηκαν στα στρατόπεδα και την ανέγερση νέων μνημείων ως φόρο τιμής στα θύματα.

Η διακυβέρνηση της Σοβιετικής Ένωσης από τον Στάλιν σφραγίστηκε από ένα καθεστώς τρόμου, τις εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες και τη δίωξη εκατομμυρίων ανθρώπων στο γκουλάγκ.

Ο Μεντβέντεφ καταδίκασε το Μάιο το «ολοκληρωτικό» καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης και τα «ασυγχώρητα» εγκλήματα που διαπράχθηκαν υπό τον Στάλιν, σε μια έντονα συμβολική κίνησή του να εκσυγχρονίσει την εικόνα της Ρωσίας. Μέχρι σήμερα, ο Μεντβέντεφ όπως και ο προκάτοχός του, ο νυν πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, σπανίως έχουν επικρίνει το σοβιετικό καθεστώς.

Αν δεν επανορθώσει η Ρωσία το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε στην ανθρωπότητα να πολεμήσει τους ναζι μαζί με Αμερική και Βρετανούς όσο ειναι νωρίς έχει τελειώσει η ανθρωπότητα! (πολλοί θα το διαβάσουν ελάχιστοι θα καταλάβουν εκτός απο αυτούς που θα πουν: ναζι φασίστες ουγκ! και ίσως κανένας δεν θα καταλάβει τι παίζεται εδώ και πολλά χρονιά στην ΓΗ!

Όπως και καμια σελίδα στην Ελλάδα εκτός απο εμας εδώ(και ελάχιστα ανεξάρτητα blog ,αλλα κανένα σε τέτοιο βαθμό και μου κάνει τρομερή εντύπωση!καλα όλοι του συστήματος ειναι η ζουν στην σπηλιά του Πλάτωνα ? εκτός το theodotus ) δεν είπε την αλήθεια περί ναζι τόσα χρονιά!ούτε οι ψευτο-ερευνητές ειδικά κατι αριστεροί!δεν γίνεται να είσαι δογματικός και αληθινός ερευνητής! )ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Και αν βρει κάνεις άλλος τις αλήθειες που λέμε εδώ περί ναζι σε άλλη σελίδα να μας το πει μην αδικήσουμε κανέναν ...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κάτι που είχε περάσει στα ψηλά! Ο πρόεδρος Μενβέντεφ είχε αρχίσει εκστρατεία «αποσταλινοποίησης'» της χώρας του το 2010 απο τον παγκόσμιο δολοφόνο Στάλιν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications