31 Μαΐ 2016

Αν δεν επανορθώσει η Ρωσία το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε στην ανθρωπότητα όσο ειναι νωρίς έχει τελειώσει η ανθρωπότητα!video

Αν δεν επανορθώσει η Ρωσία το μεγαλύτερο  έγκλημα που έκανε στην ανθρωπότητα όσο ειναι νωρίς έχει τελειώσει  η ανθρωπότητα!

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ μπήκε στην θέση σου! τώρα εξηγούνται ολα! ξέρω τι ήξερε ο Χίτλερ! και συνήθως αρκεί να έχω υποψίες για κατι!και με μια μικρή ερευνά βγαίνει σωστό!

Για να μην πάθουν σοκ κάποιοι, τα γράφω Κωδικοποιημένα κάπως!όσοι εχουν γονίδια της άριας φυλής της θεάς Αθηνάς ίσως καταλάβουν!

Ποια γυναικά θα πήγαινε με ενα τέτοιο τέρας? αν όμως......(?)

Το τέρας έχει μεγαλώσει πολύ, ειναι παντού τα σκυλια και μολύνουν με λυσσά και τους τελευταίους μη μολυσμένους! που αν δεν κάνει κατι η Ρωσία που πολέμησε την Ναζιστική Γερμανία αφου ειχαν κάνει κατάληψη εξουσίας τα σκυλια, σύντομα έχει τελειώσει η ανθρωπότητα! τώρα ειναι η ευκαιρία που έχει μεινει ελεύθερη απο σκυλια μαζί με την κινά!

Τα σκυλια δεν μπορούσαν να νικήσουν την Βερμάχ ήταν οπως οι προγονοί τους,ούτε με μια χωρα ούτε με ενα στρατό,γιαυτό ειχαν 3 διαφορετικές χώρες Ρωσία Αμερική Βρετανία ταυτόχρονα συν τα κατά τόπους σκυλια τους,η Ρωσία να σκοτώσει ολα τα σκυλια ανεξαίρετος χωράς,αφου κάποτε δεν υπήρχαν χώρες και σύνορα καν! και να μαζέψει ολα τα σκυλιά να ξανα πάνε εκεί που ανήκουν στην Αφρική η μέση ανατολή ,και να στηθεί ενα τεράστιο τοίχος να ειναι σε καραντίνα!

Αλλιώς να ρίξει πυρηνικά οπως έριξαν εκεί που γεννήθηκαν κάποτε, οι αρχαίοι Έλληνες "θεοί", κάποιοι επέζησαν και γεμίζουν την Ευρώπη σημερα με τα σκυλιά τους....! (ΥΓ, εύκολα μπορούν να εντοπιστούν και στην Ελλάδα μεσώ ίντερνετ ip και που εχουν πατήσει like! ειδικά κατι σελίδες που ειναι γεμάτες μιασματα. )

Οι τελευταίοι συνεχιστές του μέγα Αλεξάνδρου ! κυνηγούν τα σκυλια και ειχαν φτάσει τοσο κοντά... ,απο αυτούς προήλθε όλη η τεχνολογία σημερα ,τα σκυλια εχουν ελάχιστη νοημοσύνη και αισθήματα....(γιαυτό άλλαξαν την ιστορια υπέρ τους για να καλύψουν την αληθινή φύση τους! όσοι εχουν διαβάσει πιο παλιά άρθρα μας μοναδικά στην Ελλάδα,ίσως και παγκόσμια, θα καταλάβουν! και να φανταστεί κάνεις οτι κατάλαβα απο την συμπεριφορά τους την στάση τους στο ίντερνετ!,την φάτσα τους, και τα ψέμματα που λενε απο τα σχολεια!Η ημιμάθεια που για αυτή κανουν αγώνα, είναι χειρότερη από την αμάθεια . )©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Αν δεν επανορθώσει η Ρωσία το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε στην ανθρωπότητα όσο ειναι νωρίς έχει τελειώσει η ανθρωπότητα!video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

δεν μπορεσα να καταλαβω για ποια ρατσα σκυλιων εννοεις περισσοτερο.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications