31 Μαΐ 2016

Περίεργοι «εξωκοσμικοί» ήχοι ακούγονται από το πρωί της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Περίεργοι «εξωκοσμικοί» ήχοι ακούγονται από το πρωί της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Μεταφέρω τα μηνύματα αναγνωστών σε σελίδας μας : «Ζαχαρία περίεργες βοές σήμερα στα Χανιά. Ξεκίνησαν από το πρωί και τις ακούμε μέχρι τώρα»

«Έχεις ακούσει τίποτα θα θορύβους στη Λευκάδα; Από το πρωί φίλοι μου λένε ότι ακούν περίεργους θορύβους σε διάφορα μέρη της Λευκάδας»¨

Να υπενθυμίσω ότι αντίστοιχα φαινόμενα είχαμε και τον περασμένο Μάρτη και σε ερώτημα που είχα απευθύνει τότε στον κ. Ηλία Τσιάπα, μου είχε πει ότι οι περίεργοι και εξωκοσμικοί αυτοί θόρυβοι ακούγονται γιατί έχουμε διελεύσεις σεισμικών συστατικών.

Λογικά εφόσον ακούγονται σε δύο τουλάχιστον περιοχές, πρόκειται για τη δραστηριότητα που περιμένουμε αυτές τις μέρες και προφανώς έχουμε διάσπαση. Μένει να δούμε τώρα που θα σκάσουν (σίγουρα ανατολικότερα).

Σε παλαιότερο άρθρο : Το 'Βουητό' έχει ακουστεί σε απομονωμένα μέρη σε όλο τον κόσμο Μόνο ένα στα πενήντα άτομα μπορούν να το 'πιάσουν' σε αυτές τις περιοχές Οι επιστήμονες είναι αμήχανοι, καθώς δεν... μπορούν να καταλάβουν τι προκαλεί το βουητό. Εκείνοι που το ακούν νιώθουν πονοκεφάλους, ναυτία, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές του ύπνου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Περίεργοι «εξωκοσμικοί» ήχοι ακούγονται από το πρωί της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications