«Έφαγαν» τον Μαυρίκο πριν καταθέσει; Βίντεο
«Έφαγαν» τον Μαυρίκο πριν καταθέσει; Βίντεο

Ένα αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολης, Τάκης Μαυρίκος, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική οδό.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης των φερόμενων ως δημοσιογράφων εκβιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα το οποίο ανήκει στη σύζυγό του μάρκας Porsche Cayenne δεν έφυγε από την πορεία του, γεγονός που εντείνει τα ερωτήματα κατά πόσο πρόκειται για δυστύχημα λόγω κάποιας μηχανικής βλάβης ή για εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, ενώ υπό κανονικές συνθήκες την προανάκριση αναλαμβάνει τμήμα της Πυροσβεστικής, μόλις έγινε αντιληπτή η ταυτότητα του θύματος, το οποίο έχει απανθρακωθεί ολοσχερώς, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΕΛ.ΑΣ.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν προς το παρόν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» ως προς τα αίτια του τριαγικού συμβάντος. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε. Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό δείχνουν πως ο οδηγός κινούταν κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει.

Συγγενείς και άτομα σχετιζόμενα με την υπεράσπισή του ήδη μιλούν ανοιχτά για δολοφονική επίθεση. Οι υποψίες προς αυτή την κατεύθυνση φουντώνουν, δεδομένου ότι ο Μαυρίκος σύμφωνα με πληροφορίες θα προέβαινε σε συμπληρωματική κατάθεση, δίνοντας στοιχεία για υποθέσεις χρηματισμού που αφορούσαν ανθρώπους του δημοσίου και πολιτικά πρόσωπα.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο ΙΧ επί της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος όπως λέει στο parapolitika.gr προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications