Συγκλονίζεται η Γαλλία από άκρη σε άκρη με πρωτοφανείς ογκώδεις διαδηλώσεις  στην Ελλάδα πάνε για καφέ!
Συγκλονίζεται η Γαλλία από άκρη σε άκρη με πρωτοφανείς ογκώδεις διαδηλώσεις  στην Ελλάδα πάνε για καφέ!

Ελλάδα: Συνεχίζεται αυτή την ώρα στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αργά σήμερα το βράδυ με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία.

Ελλάδα: Συγκρούσεις και χημικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!εχθές-Κομμουνιστικα μορφώματα Κάτι ηλίθιοι μόνιμοι φοιτητές εφόρου ζωής ο Soros να ειναι καλα που τους ταΐζει. (που ο καλύτερος ειναι χειρότερος του χειρότερου δολοφόνου! οι Εβραίοι να ειναι καλα! που τους έβαλαν σε αυτο τον κόσμο! οι πολλοί μην ψάχνουν τι εννοώ αυτά για να τα πιάσεις πρέπει να έχεις πολύ μυαλό!και φυσικά μην είσαι ένας απο αυτούς!),ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , δηθεν οτι κατι κανουν! δηθεν ειναι με τον λαό! μην τολμήσουν να κατεβούν τα πρόβατα! οι νεοελληνες.

Και σε οποιους δεν αρέσει να τα ακούνε ως εχουν, αλλα να τους χαϊδεύουν τα αυτια οτι ολα ειναι οκ, να πάνε σε έγκυρες σελίδες πλυσης εγκέφαλου απο αυτούς,η σε ιστοσελίδες που σας μαζεύουν σαν πρόβατα, παράνομα με προγράμματα ιούς σε ομάδες και σελίδες facebook !τύπου (Κάτι παρόμοιο δεν έχετε ξαναδεί!θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό…!!! )και άλλους παρόμοιους τίτλους! το τι επικρατεί στο ίντερνετ στην ελλαδα δεν λέγεται! που ειναι η δίωξη?που τα τσογλάνια κανουν παράνομες προωθήσεις? βολεύει το σύστημα να ασχολείται η μάζα με ηλίθια θέματα άπλα! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν σε Ναντ, Λυών,Τουλούζ, Μασσαλία, Παρίσι. Η Γαλλία μοιάζει με καζάνι που βράζει και φαίνεται ότι η υπομονή τελειώνει.

Τις τελευταίες ημέρες έλαβαν χώρα πάνω από 80 πορείες! Περίπου 170.000 εργαζόμενοι και φοιτητές ξεσηκώθηκαν στη Νάντ και διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας. Ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας νέκρωσε ενώ εργατικές ενώσεις μαζί με φοιτητικές ξεχύθηκαν στους δρόμους δείχνοντας πως η ανοχή στα μέτρα λιτότητας τελειώνει.

Με σύνθημα «να αντιταχθούμε στη λιτότητα και να υπερασπιστούμε τις εναλλακτικές πολιτικές σε σχέση με εκείνη που ασκεί η κυβέρνηση και η ένωση Medef» των εργοδοτών κατέβηκαν χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους της Γαλλίας. Με πορείες στους δρόμους του Παρισιού διαδήλωσαν χιλιάδες άνθρωποι ζητώντας να σταματήσει η λιτότητα και το πάγωμα μισθών.

Απορίας άξιον είναι γιατί οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας στη Γαλλία έχουν σχεδον αποκρυβεί από το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ ενώ φαίνεται ότι υπάρχει και τάση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications