8 Μαΐ 2016

Οι Τούρκοι επιχείρησαν θερμό επεισόδιο στον Έβρο

Οι Τούρκοι επιχείρησαν θερμό επεισόδιο στον Έβρο

Οι προκλήσεις της Τουρκίας δεν έχουν όριο, καθώς το τελευταίο διάστημα, δεν ξεχνούν να μας υπενθυμίζουν την παρουσία τους, είτε από ξηράς, είτε από αέρος, είτε από θάλασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , Τούρκοι στρατιώτες στον Πόρο του νομού Έβρου, προσπάθησαν την Παρασκευή να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο, προκαλώντας τον Έλληνα σκοπό του φυλακίου.

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι η παρενόχληση ήταν αρκετά έντονη και επίμονη και είχαν στόχο να την ανταποδώσει η ελληνική πλευρά, φτάνοντας το επεισόδιο στα άκρα. Στο ελληνικό φυλάκιο μετέβη τότε ανώτερος στρατιωτικός και δόθηκε εντολή για ενίσχυση με δυνάμεις.

Στο μεταξύ, πριν από λίγε μέρες οι Τούρκοι έκαναν ασκήσεις στο ποτάμι. Βγάζοντας μέσα στη νύχτα τεθωρακισμένα με σκοπό την εκπαίδευση στο πλαίσιο προσπέλασης υδάτινων εμποδίων. Μετά και την κλιμάκωση στο Αιγαίο, τα φαινόμενα πλέον αυτά είναι σχεδόν καθημερινά, καθώς ο σκοπός είναι να προκληθεί επεισόδιο και το ΝΑΤΟ να διαμεσολαβήσει, προκειμένου να απο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Τούρκοι επιχείρησαν θερμό επεισόδιο στον Έβρο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications