Έτοιμος να επιτεθεί στην Ρωσία ο Ντόναλντ Τράμπ. Καλεί την κυβέρνηση Ομπάμα να ανοίξει πυρα κατά ρωσικών μαχητικών,που αναχαιτίζουν αμερικανικά αεροσκάφη!!!

Σιγά μην άφηνε το βαθύ,μουχλιασμένο παρακράτος των ΗΠΑ,να ξεφύγει από την μόνιμη αντιρωσική υστερία κάποιος από τους υποψηφίους για τις αμερικανικές εκλογές.

Σειρά είχε ο πολύς Ντόναλντ Τράμπ,τον οποίο κάποιοι βιάστηκαν να ονομάσουν..φίλο της Ρωσίας. Σε δηλώσεις του σήμερα,μεταμορφώθηκε σε εναν αρσενικό Χίλαρι Κλίντον και κάλεσε την κυβέρνηση Ομπάμα να καταρρίπτει,τα ρωσικά μαχητικά που αναχαιτίζουν αμερικανικά αεροσκάφη!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό,κατηγόρησε τον Ομπάμα για υποχωρητικότητα και τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την πολιτική και να ασχοληθεί με το γκολφ.

Τα σεμινάρια από τις μυστικές υπηρεσίες ήταν εντατικά και απέδωσαν καρπούς.Τέλος οι ψευδαισθήσεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί Αμερικανοί υποψήφιοι.

Όλοι τους είναι γεράκια και το τι θα επακολουθήσει με την εκλογή ή του ενός ή του άλλου,μπορεί κάποιος να αντιληφθεί διαβάζοντας την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment: