Νέα στοιχεία: Μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του αυτοκτόνησε ο αστυνομικός στην Τροχαία Αθηνών
Νέα στοιχεία: Μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του αυτοκτόνησε ο αστυνομικός στην Τροχαία Αθηνών

Αυτοκτονία είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη στο κτήριο της Τροχαίας Αθηνών με θύμα έναν 31χρονο αστυνομικό.

Κατά τις ίδιες πηγές ο αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του, το οποίο και ζήτησε προφασιζόμενος ότι ήθελε να το δει.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο 31χρονος πήγε στον τρίτο όροφο του κτηρίου της οδού Δεληγιάννη, μπήκε μέσα σε ένα γραφείο και συνομίλησε με τον συνάδελφο του που βρισκόταν εκεί. Όταν ο 31χρονος ζήτησε να δει το υπηρεσιακό όπλο του συναδέλφου του, εκείνος ανυποψίαστος του το έδωσε.

Η συνέχεια ήταν σοκαριστική καθώς ο 31χρονος σήκωσε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Αμέσως στην Τροχαία Αθηνών σήμανε συναγερμός και ο 31χρονος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Μέχρι αυτή την ώρα, πάντως, κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 31χρονο που ήταν παντρεμένος με γυναίκα αστυνομικό και πατέρας ενός μικρού παιδιού 18μηνών, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άλλος αστυνομικός που ήταν μαζί του την στιγμή του θανατηφόρου αυτοτραυματισμού του παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications