16 Απρ 2016

Μηνύματα Πανθρησκείας, φαρισαϊσμός και αποδοχή της ισλαμοποίησης - Το ρεζουμέ της επίσκεψης Πάπα στην Λεσβο

Μηνύματα Πανθρησκείας, φαρισαϊσμός και αποδοχή της ισλαμοποίησης - Το ρεζουμέ της επίσκεψης Πάπα στην Λεσβο

Όλοι στις τηλεοράσεις τους παρακολούθησαν τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου, οι οποίοι βρέθηκαν στην Λέσβο για το «προσφυγικό».

Φυσικά οι κάμερες τους έδειξαν να επισκέπτονται και να «ευλογούν» μόνο τα γυναικόπαιδα και όχι τους χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους στρατεύσιμης ηλικίας που υπάρχουν στο νησί αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Και οι τρεις καταδίκασαν μεν τις αιτίες που οδήγησαν στην προσφυγική κρίση αλλά δεν κατήγγειλαν τους υπαίτιους. Στο απυρόβλητο τόσο η Δύση που προκάλεσε τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, όσο και η μάχαιρα του Ισλάμ.

Αντίθετα στάλθηκαν μηνύματα παγκοσμιοποίησης και Πανθρησκείας. Ο Ιερώνυμος ζήτησε παγκόσμιο κίνημα για το «προσφυγικό», ενώ ο εγκάθετος Πάπας της Νέας Τάξης ανέφερε πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μία και μόνο οικογένεια, όχι βέβαια εν Χριστώ, ο οποίος δεν είχε θέση σήμερα ανάμεσά τους.

Για τα προσχήματα, έγινε μικρή αναφορά στους χριστιανούς της Μέσης Ανατολή, μαζί με άλλες θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες που υποφέρουν, χωρίς να αναφερθεί από ποιούς.

Οι τρεις προκαθήμενοι κάλεσαν τον ΟΗΕ να παρέμβει άμεσα, ενώ ουσιαστικά, μέσω κηρυγμάτων «αγάπης», κάλεσαν την ευρωπαϊκή χριστιανική κοινή γνώμη να αποδεχθεί τα κύματα των μουσουλμάνων που θα εποικίσουν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε σχέση με εμάς τους Έλληνες, μας επαίνεσαν που υποδεχθήκαμε τις ορδές, για να μας κάνουν να νιώσουμε «υπερήφανοι» και να τους δεχτούμε σε όλη την επικράτεια, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση. Οι 3 προκαθήμενοι είδαν συγκεκριμένους «πρόσφυγες» και στο τέλος δείπνησαν με τρεις οικογένειες μουσουλμάνων, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει έντονα με το άρωμα του φαρισαϊσμού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μηνύματα Πανθρησκείας, φαρισαϊσμός και αποδοχή της ισλαμοποίησης - Το ρεζουμέ της επίσκεψης Πάπα στην Λεσβο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications