Πρώην μουσουλμάνα καταγγέλλει το Ισλάμ ως θρησκεία μίσους – Το σουηδικό αριστερό κράτος την αποκάλεσε ρατσίστρια!

Την ώρα που στην Ελλάδα φεύγει ο Σταυρός για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι, μια θαρραλέα Σομαλή, πρώην μουσουλμάνα, απέρριψε το Ισλάμ μόλις διάβασε το Κοράνι και την βιογραφία του Μωάμεθ.

«Ο Αλλάχ είναι ‘θεός’ που μισεί και το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία ειρήνης», δηλώνει μπροστά στην κάμερα. Το Ισλάμ είναι σαδιστικό, μισανθρωπικό και φαλλοκρατικό προτρέποντας τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν τους «άπιστους» σε αντίθεση με τα γεμάτα αγάπη λόγια του Χριστού, ο οποίος είπε «όποιος θέλει» με ακολουθεί!

Η Αγάπη του Χριστού άγγιξε την νεαρή Σομαλή, η οποία τελικά έγινε χριστιανή! Η αντίδραση του σουηδικού κράτους απέναντί της ήταν αποτροπιαστική! Αντί να ενισχύσουν τον αγώνα της για να ξεσκεπαστεί επιτέλους αυτή η θρησκεία του μίσους, την αποκάλεσαν ρατσίστρια και ισλαμοφοβική.

Η Σομαλή κατήγγειλε μάλιστα πως στην Σουηδία έμαθε τι είναι πραγματικά το Κοράνι, καθώς εκεί πραγματοποιούνται φοβερά κηρύγματα μίσους!

Δείτε το βίντεο:

prisonplanet.gr
Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

1 comment

Σώφρωνείπε...

Μόλις πέτυχα τυχαία τη Δημοσίευσή σας αυτή... Σας Ευχαριστώ Πάρα Πολύ για τη Διάδοση αυτού του βίντεο της κοπέλας!!! Σας Τιμάει αυτό!!! Θέλω τόσο πολύ να μάθω Τί στο καλό έχει μέσα το Κοράνι επιτέλους κ τους έχει κάνει Μισαλλόδοξους πουλλούς Μουσουλμάνους!!! Η Κοπέλα τα είπε Ξεκάθαρα κ Συνοπτικά!!! Συνεχίστε να δημοσιεύετε τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ για μας τους Έλληνες γεγονότα!!! Ο Καλός Θεός της Αγάπης σας Φώτισε κι εύχομαι να Κρατήσετε αυτήν τη Θεία Φώτιση προς το Καλό!