16 Απρ 2016

ΘΕΛΑΤΕ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΪΔΑ;;;; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΘΕΛΑΤΕ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΪΔΑ;;;; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Μια αποκάλυψη που θα αφήσει άφωνους τους Έλληνες έκανε το βράδυ του της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου.Ο εκδότης των εφημερίδων “Real News” και “Αγορά” αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει χαράτσι στο ίντερνετ!

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά» που κυκλοφορεί το Σάββατο, «έρχεται- μεταξύ άλλων –και φόρος στο ίντερνετ. Είναι η συμφωνία που έκανε η κυβέρνηση με τους δανειστές στην τελευταία συνάντηση τους».

«Μιλάμε για φορολογική παράκρουση. Στο σχέδιο της συμφωνίας, το οποίο δημοσιεύει η «Αγορά», αναγράφεται σαφώς ότι αποφασίστηκε να εισαχθεί ένας φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας, ουσιαστικά δηλαδή σε όλους όσοι έχουν σύνδεση ίντερνετ, είτε είναι για επαγγελματική, είτε για ιδιωτική χρήση, είτε είναι μέσω υπολογιστών,
είτε είναι μέσω τάμπλετ, κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών», εξήγησε ο γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star.

Παράλληλα, ο κ.Χατζηνικολάου αποκάλυψε, ότι «έρχεται και αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης. Επίσης έρχεται και φοροκαταιγίδα στα ΙΧ». «Η προηγούμενη κυβέρνηση υποσχόταν Wi-Fi, φτάσαμε τώρα να φορολογείται το ίντερνετ», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΘΕΛΑΤΕ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΟΪΔΑ;;;; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications