Η ISIS κατέρριψε νέο μαχητικό στη Συρία... με τα όπλα που τους προμηθεύει η CIA (Βίντεο)
Η ISIS κατέρριψε νέο μαχητικό στη Συρία... με τα όπλα που τους προμηθεύει η CIA (Βίντεο)

Oργή επικρατεί στη Μόσχα καθώς οι ισλαμιστικές οργανώσεις στη Συρία εχουν εξοπλιστεί με MANPADS FN-6 ενώ κατέρριψαν ακόμη ένα μαχητικό της Συριακής Αεροπορίας.

H εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα τόνισε πως η Ρωσία ανησυχεί για την ύπαρξη πληροφοριών σχετικά με τον εξοπλισμό των ισλαμιστών με μεγάλες ποσότητες σοβιετικά όπλα από Ρουμανία και Βουλγαρία.Συγκεκριμένα μίλησε για εξοπλισμό των ισλαμιστών με τη βοήθεια Ρουμανίας και Ιορδανίας μέσω Τουρκίας.

"H Toυρκία παίζει ένα καταστρεπτικό ρόλο και ρίχνει λάδι στη φωτιά" ανέφερε. "Υπάρχουν εντολές για παράδοση εκρηκτικών στο λιμάνι της Ιορδανίας Aqaba από ναυτιλιακές εταιρείες κατόπιν εντολών των ΗΠΑ" πρόσθεσε. "Ερευνούμε το φορτίο ενός πλοίου 994 τόνων το οποίο προοριζόταν για ξεφόρτωμα στην αποβάθρα Agalar στο τουρκικό λιμάνι Tasuku κοντά στα συριακά σύνορα".

"Στο φορτίο υπήρχαν χειροβομβίδες, εκρηκτικά, Kαλάσνικοφ, αντιαρματικά και MANPADS". "Η ένοπλη σύγκρουση στη Συρία μεγαλώνει ειδικά στο νότιο και βόρειο Χαλέπι" πρόσθεσε. Δείτε το βίντεο και τις εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισλαμιστές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications