24 Απρ 2016

Μακέλεψε οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας κι εξαφανίστηκε (βίντεο)

Μακέλεψε οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας κι εξαφανίστηκε (βίντεο)

Άλλη μια τερατώδης δολοφονία έλαβε χώρα στις ΗΠΑ. Αυτήν τη φορά η αστυνομία του Οχάιο αναζητεί τον ή τους δράστες των δολοφονιών οκτώ ατόμων, μελών της ίδιας οικογένειας, και καλεί τον πληθυσμό να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Επτά από τα θύματα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε τρία σπίτια του χωριού Πιμπλς, και το τελευταίο θύμα βρέθηκε σε μικρή απόσταση από εκεί.Τρία παιδιά, ηλικίας 4 ημερών, 6 μηνών και 3 ετών, γλίτωσαν από τη σφαγή.

Τα θύματα ήταν ενήλικες, εκτός ενός νεαρού 16 ετών, και ανήκαν στην ίδια οικογένεια, σύμφωνα με το υπουργό Δικαιοσύνης της πολιτείας του Οχάιο.Όλοι σκοτώθηκαν «σε συνθήκες που παραπέμπουν σε εκτέλεση με όπλο» κι επλήγησαν με σφαίρες στο κεφάλι.

Ορισμένοι βρίσκονταν στο κρεβάτι. «Υπάρχει μία απειλή και θεωρώ ότι αυτή η απειλή έχει όπλο και είναι επικίνδυνη», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Πάικ Τσαρλς Ρίντερ, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή και να κρατήσουν κλειδωμένες τις πόρτες τους.

Οι αστυνομικές αρχές ανακρίνουν περί τα τριάντα άτομα. Τα σχολεία της κομητείας έχουν αποκλειστεί για προληπτικούς λόγους. Ο κυβερνήτης του Οχάιο και υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Τζον Κέισικ δήλωσε ότι το συμβάν είναι «τραγικό και ακατανόητο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μακέλεψε οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας κι εξαφανίστηκε (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats