Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και τα Χάμερ έγιναν... σκόνη (Βίντεο)
Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και τα Χάμερ έγιναν... σκόνη (Βίντεο)

Σε μία άσκηση των αμερικανικών δυνάμεων στη Γερμανία, τα αλεξίπτωτα από τρία Χάμερ δεν άνοιξαν με αποτέλεσμα να καταστραφούν πέφτοντας με δύναμη στο έδαφος.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όμως το περιστατικό που καταγράφουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στρατιώτες από το έδαφος δεν είναι μια συνηθισμένη άτυχη στιγμή, αλλά για μια επική αποτυχία. Και αυτό γιατί δεν επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για τρία πολεμικά Χάμερ (ή HMMWV) τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, τα Χάμερ τα οποία ρίχνονται στο έδαφος από μία μονάδα αερομεταφοράς είναι εφοδιασμένα με τέσσερα μεγάλα αερόστατα το καθένα, έτσι ώστε να φθάσουν σώα και αβλαβή. Όμως για τρία από αυτά τα αλεξίπτωτα δεν άνοιξαν, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή τους αλλά και την καταβαράθρωση του κύρους της συγκεκριμένης μονάδας

Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για την 173 Αερομεταφερόμενη Μονάδα του Αμερικάνικου Στρατού, η οποία συμμετείχε σε μία άσκηση στην πόλη Χόχενφελσ στην Γερμανία. Η επική πάντως αποτυχία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου συγκεντρώνοντας πολλά αρνητικά σχόλια, είναι σίγουρο ότι θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις στην ιεραρχία της μονάδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications