25 Απρ 2016

Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και τα Χάμερ έγιναν... σκόνη (Βίντεο)

Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και τα Χάμερ έγιναν... σκόνη (Βίντεο)

Σε μία άσκηση των αμερικανικών δυνάμεων στη Γερμανία, τα αλεξίπτωτα από τρία Χάμερ δεν άνοιξαν με αποτέλεσμα να καταστραφούν πέφτοντας με δύναμη στο έδαφος.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όμως το περιστατικό που καταγράφουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στρατιώτες από το έδαφος δεν είναι μια συνηθισμένη άτυχη στιγμή, αλλά για μια επική αποτυχία. Και αυτό γιατί δεν επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για τρία πολεμικά Χάμερ (ή HMMWV) τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, τα Χάμερ τα οποία ρίχνονται στο έδαφος από μία μονάδα αερομεταφοράς είναι εφοδιασμένα με τέσσερα μεγάλα αερόστατα το καθένα, έτσι ώστε να φθάσουν σώα και αβλαβή. Όμως για τρία από αυτά τα αλεξίπτωτα δεν άνοιξαν, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή τους αλλά και την καταβαράθρωση του κύρους της συγκεκριμένης μονάδας

Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για την 173 Αερομεταφερόμενη Μονάδα του Αμερικάνικου Στρατού, η οποία συμμετείχε σε μία άσκηση στην πόλη Χόχενφελσ στην Γερμανία. Η επική πάντως αποτυχία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου συγκεντρώνοντας πολλά αρνητικά σχόλια, είναι σίγουρο ότι θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις στην ιεραρχία της μονάδας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δεν άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και τα Χάμερ έγιναν... σκόνη (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications