Υποστράτηγου Καρδαμίτση: Όσα μας κρύβουν για την Σελήνη
Υποστράτηγου Καρδαμίτση: Όσα μας κρύβουν για την Σελήνη

Δημιούργησαν κι άλλη Γαία απέραντη, που η Σελήνη και οι Θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι. Κι’ αυτή πολλά όρη έχει . πόλεις πολλές και πολλά μέγαρα. Για να περιφέρεται σένα μήνα, πράγμα που ο ήλιος κάνει σ’ ένα χρόνο.
Ορφέως Αποσπάσματα

Πρόκλου, Υπόμνημα εις τον Πλάτωνος Τίμαιον, Δ’ 283. 11Β’63, 49
Πρόλογος
Πολύ πριν από την κατάκτηση της Σελήνη από τις ΗΠΑ στις 20 Ιουλίου 1968, οι άνθρωποι θαύμαζαν τον δορυφόρο μα στον ουρανό. Αν όμως γνώριζαν τις ιδιαιτερότητές του, σε σχέση με τους άλλους δορυφόρους των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσουν σαν το μεγαλύτερο μυστήριο του ουρανού!!!Μυθολογία – ιστορία

Πριν αρχίσω να αναφέρομαι στα μυστήρια της σελήνης, ας κάνουμε μια ανάδρομη στην μυθολογία και την αρχαια ιστορια μας.

Πολλες αναφορες για την σεληνη εχουμε απο κειμενα της ελληνικης μυθολογιας που αναφερονται σε θεους και ημιθεους. ο ημιθεος ορφεας, γιος του απολλωνα, ο πιο τακτικος ταξιδιωτης της σελήνης και του σειριου, μας λεει»η σεληνη εχει βουνα , πολιτειες , σπιτια, η επιφανεια της ειναι εδαφος οπως η γη και κατοικείται απο θεϊκές κοινωνιες». Ο Ορφεας γνωριζε το σεληνιακο ημερολογιο των 12 μηνων και τις φασεις της σεληνης. ομιλει για την περιστροφη της γης γυρω απο τον ηλιο, τις ευκτατες, τροπικες και πολικες ζωνες της γης, τις εκλειψεις της σεληνης, τα ηλιοστασια, τις ισημεριες, τις κινησεις των πλανητων, την παγκοσμια ελξη και ισχυριζεται οτι οι κατοικοι της σεληνης ειναι αυτοι που περιπλανηθηκαν απο πλανητη σε πλανητη. ολοι αυτοι οι ισχυρισμοι του ορφεα αναφερονται σε αρχαια κείμενα του πλουταρχου και του διογενη του λαερτιου.

Πολλες πληροφοριες απο αρχαια κειμενα μας ερχονται απο τους τελχινες της ροδου και τους καβειρους της σαμοθρακης, που εξαφανισθηκαν συμφωνα με τον μυθο μετα τον μεγαλο κατακλυσμο. η τεχνολογικη τους εξελιξη ηταν τετοια που τους επετρεψε να εγκαταλειψουν την γη και να σωθουν στην σεληνη και στον αρη, σε βασεις που χρησιμοποιηθηκαν απο τους θεους κατα τον εποικισμο της γης.

Ο νοννος αναφερει οτι ο φαεθων εκανε 30 περιστροφες γυρω απο το φεγγαρι, ταξιδεψε στην αφροδιτη και επισκεπτοταν συχνα τους πολους της γης. ο διονυσος, η αρτεμις και ο ηρακλης ειχαν ταξιδεψει στην σεληνη και ο ιδμων (μαντης της αργοναυτικης εκστρατειας)ταξιδευε εκει με το αρμα του, που εμοιαζε με απαστραπτοντα κομητη, δινοντας ακριβεστατες πληροφοριες για την αθεατη πλευρα της σεληνης, που επιβεβαιωθηκαν απο τις συγχρονες διαστημικες αποστολες.

Ο ελληνικης καταγωγης λουκιανος απο την σαμοσατα της συριας, το 120 μχ, διαβασε ενα αρχαιο χειρογραφο και εγραψε στο βιβλιο του<αληθινη ιστορια> (αν και το χαρακτηρισε παραμυθι ), πληροφοριες επιστημονικα απολυτα ακριβεις, οι οποιες επαληθευτηκαν στην εποχη μας. .

Στη συνεχεια περιγραφει τρικινητηρια αερολανα <τρικεφαλοι αλογογυπες που πετουσαν>, συγχρονες διοπτρες <μπορουσε να τα φορα ο καθενας και εβλεπαν πολυ μακρια> και πολεμιστες με διαστημικη στολη <ο στρατος του φαεθωντα ηταν ανθρωποι σαν κι’εμας και γι’αυτο φορουσαν στολες θερμοκρασιας>.

Επισης περιγραφει ταξιδια στα αστρα του ζωδιακου καθως και προσθαλασσωση ιδια με αυτη των συγχρονων αστροναυτων και μαλιστα στην περιοχη των σημερινων βερμουδων. τελος περιγραφει πολεμο μεταξυ των κατοικων της σεληνης και του σειριου που αναφερει οτι τον ειχε επισκεφθει <εγιναν αερομαχιες οπου χρησιμοποιηθηκαν τρομερα οπλα και νικησαν οι σειριοι>.

Στην νεοτερη ιστορια, οι ελληνες φιλοσοφοι γνωριζαν παρα πολλα για την σεληνη. ο θαλης ο μιλησιος(630-543 πχ)που θεωρειται ο πατερας της ελληνικης και της παγκοσμιας φιλοσοφιας, ηταν ο πρωτος που ειπε οτι η σεληνη λαμβανει το φως απο τον ηλιο, αλλα και ο πρωτος που υπολογισε τη διαμετρο και την τροχια της. ο ξενοφανης αναφερει οτι ο δασκαλος του ο σωκρατης την χαρακτηριζει <μεγαλη κουφια σφαιρα που στο εσωτερικο της υπαρχουν θαλασσες και στεριες που κατοικουν ανθρωποι σαν εμας>. ΛΟΓΙΑ Του σωκρατη που υποστηριζουν και συγχρονοι αστρονομοι.

Ο πυθαγορας ο σαμιος, αφηγειται οτι εκανε στροφες γυρω απο την σεληνη με τα οχηματα των θεων που κατοικουσαν εκει, ενω αναφερει οτι η σεληνιακη ημερα ειναι 15 φορες μεγαλυτερη απο της γης, οπως και πραγματι ειναι !!!

Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, μαθηματικά, γεωμετρία, φυσική. μουσική, δηλώνει οτι ειναι γνώσεις που πήρε απο τους ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή !!!

Ο Πλούταρχος στο <περί του έψιλον> βιβλίο του αναφέρεται σε δυο φυλές ανθρώπων που ζούσαν στην σελήνη !!
Ο Ηράκλειτος και ο νοννος μιλανε για τους δρολαρες και αλλα δυο ελληνικά φύλλα που ζούσαν στο αττικό άλσος, προ κτίσεως της Αθήνας και τα ονομαζουν <προσεληνια>, δηλαδή ευρισκοντο στην περιοχή αυτή απο κάποια εποχή που δεν υπήρχε η σελήνη.
Ο Αριστοτέλης επίσης ονομάζει τους αρκαδες <προσεληνιους>. Οι πελασγοαρκαδες υπερηφανευοντο οτι ήταν οι μονοί που επέζησαν απο τον μεγάλο κατακλυσμό.

Παρόμοιες αναφορες έχουμε απο τον Πλούταρχο, τον Οβιδίο, τον Ιππόλυτο και τον Λουκιανό.
Άρα ο δορυφόρος μας κάποια μεταγενέστερη εποχή εξαφανισθεί στην θέση που ειναι μέχρι και σημερα !!!
Αφού αναφέρθηκαν τα Σημαντικότερα στοιχειά απο την μυθολογία και την ιστορία για την σελήνη, ταξιδέψτε 2600 χρονιά πχ και σκεφθείτε πως ήταν δυνατόν να συζητούνται ολα αυτά απο τους αρχαίους Έλληνες για την σελήνη, μια εποχή που δεν υπήρχε η επιστημονική φαντασία και αναρωτηθείτε πως ειναι δυνατόν οι αρχαίοι μύθοι να καταφέρνουν να αγγίζουν την σημερινή πραγματικότητα και να Αποτελέσματα αναζήτησης χαρακτηρίζονται ακομα μύθοι. .

Αστρονομικά δεδομένα και παράξενα φαινόμενα

Η σελήνη με διάμετρο 3476 χλμ φαντάζει πολύ μεγαλη μπροστά στα 12756 χλμ της γης και αποτελεί παραφωνία στον κανόνα δημιουργίας των υπολοίπων δορυφόρων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. δηλαδή αναλογία διαμέτρου γης/σελήνης περίπου 1 προς 4, οταν ο γίγαντας δορυφόρος του κρονου, τιτάνας έχει αναλογία 1 προς 23 και ο δορυφόρος γανυμηδης του δια 1 προς 27.

Η απόσταση γης-σελήνης ειναι 384000 χλμ, δηλαδή πάρα πολύ μεγαλη, με αναλογία 1 προς 32, οταν η αντίστοιχες αναλογίες άλλων δορυφορων με τους πλανήτες τους ειναι κατα μεσο ορο απο 1 προς 3 μεχρι 1 προς 13. Δεν δικαιολογειται τοσο μεγαλη απόσταση.
Θα επρεπε να ειναι στο ενα δεκατο της απόστασης που βρίσκεται τώρα, ετσι που να μην διακινδυνευει με διάλυση απο τις παλιρροιακες δυναμεις της γης(οριο του ρος).

Εντελώς <συμπτωματικά>, η φαινομενική διάμετρος της σελήνης απο την γη ειναι ίση με την φαινομενική διάμετρο του ήλιου, με αποτέλεσμα να δημιουργεί το μοναδικό στο ηλιακό μας σύστημα, φαινόμενο των ολικών ηλιακών εκλείψεων.

Aλλο ενα περίεργο φαινόμενο ειναι οτι η σελήνη περιστρέφεται γύρω απο την γη στο επίπεδο της εκλειπτικής, δηλαδή με κλιση 5 μοιρών, ενω όλοι οι άλλοι δορυφόροι του ηλιακού μας συστήματος περιφέρονται γύρω απο τον ουράνιο ισημερινό του πλανήτη τους, δηλαδη με κλίση περίπου 23, 5 μοιρών. επίσης η τροχιά της ειναι σχεδόν κυκλική, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δορυφόροι έχουν ελλειψοειδή τροχιά γύρω απο τους πλανήτες τους.

Και το πλέον μυστήριο, η <σύγχρονη >περιστροφή. η σελήνη γυρίζει γύρω απο τον εαυτό της και γύρω απο την γη στον ίδιο χρόνο, σε 29, 53 ήμερες. γι’αυτό βλέπουμε πάντα την μια όψη της. ειναι σαν να κάθεται κάποιος σε ενα τραπέζι και κάποιος άλλος να γυρίζει γύρω-γύρω απο το τραπέζι, ετσι ώστε αυτός που κάθεται στο τραπέζι να βλέπει παντα το πρόσωπο του αλλου<ανφάς>.

Ο μεγάλος αστρονόμος και συγγραφέας επιστημονικης φαντασίας του 20ου αιώνα, ισαακ ασιμωφ, είχε παρατηρήσει και ενα άλλο περίεργο φαινόμενο. οτι η δύναμη με την οποία έλκει ο ήλιος την σελήνη ειναι διπλάσια απο την αντίστοιχη της γης. η δυσαναλογια αυτή θα έπρεπε να είχε αποσπάσει την σελήνη απο την θέση της, πράγμα το οποίο για άγνωστους λόγους δεν συμβαίνει. ο μεγάλος αυτός επιστήμονας καταλήγει στο συμπέρασμα οτι η σελήνη δεν ειναι φυσιολογικός δορυφόρος της γης, αφου κατι άλλο την κρατάει καρφωμένη στην θέση της.

Πολλοί άλλοι επιστήμονες και ερευνητές που ασχολήθηκαν με το θέμα και τα μυστικά που κρύβουν Αμερικανοί και ρωσοι για την σελήνη και απο επαφες που ειχαν με μη κατανομαζομενες πήγες της νασα, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η σελήνη μπήκε σε κυκλική τροχιά γυρω απο την γη, χαρη στην επέμβαση μιας αγνωστης δύναμης και ειναι τεχνητός πλανητοειδής, οτι ειναι δηλαδή ανασκευασμενος και μέσα του κατοικούν κάποιες εξωγήινες φυλές.

Δεν μπορεί όλες αυτές οι παράμετροι να ειναι όλες τυχαίες !!!ΕΙΝΑΙ Σαν κάποιος να την <πάρκαρε> στο συγκεκριμένο σημείο !!! To 1970 to απολλων-13 έρριψε στην σελήνη μικρή ποσότητα εκρηκτικών η οποία προκάλεσε αρμόνικες δονήσεις που κράτησαν τρεις ώρες. το 1971 το απολλων-14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη σεληνιακή επιφάνεια, η σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγαλη καμπάνα και στο βάθος των 800 χλμ oι κραδασμoι δεν ξεπέρασαν την βαθμίδα 2 της κλίμακας ριχτερ. όταν κατά την αναχώρηση του το ίδιο διαστημόπλοιο απέρριψε την σεληνάκατο του στην επιφάνεια της σελήνης, προκλήθηκαν νέες δονήσεις ενενήντα λεπτόν !! Οι δονήσεις αυτές επαναλαμβανοταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, μια φορά το μηνά και με την ιδια ένταση, για αρκετό καιρό. η νασα δήλωσε <κατι περίεργο συμβαίνει στο εσωτερικό της σελήνης για να έχουμε αυτή την αρμονικότητα με την οποία μπορούμε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας. οι πιθανότητες να ειναι κούφια ειναι πολύ μεγαλες>.

To oti to εσωτερικό της πρέπει να ειναι κούφιο αποδεικνυεται και απο την μεγαλη διάφορα πυκνότητας ανάμεσα στη γη και τη σελήνη (3, 33 gr ανά κυβικό cm για την σελήνη και 5, 5 το αντίστοιχο για την γη ). H Πυκνότητα αυτή ειναι μικρή σε σχέση με το μέγεθος της, ενώ το κέντρο της μάζας της, ειναι μερικά χλμ μακριά απο το γεωγραφικό της κέντρο, προς την κατεύθυνση της γης, εκεί που ο φλοιός της ειναι λεπτότερος.

H βαρύτητα της σελήνης ειναι έξι φόρες μικρότερη απο της γης. πχ ένας άνθρωπος ενενήντα κιλών, στην σελήνη θα είχε βάρος μόλις δεκαπέντε κιλά !!!

Ένα άλλο μυστήριο ειναι οι κρατήρες(που είχα διαπιστώσει και εγώ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ) που μοιάζουν περισσότερο με ρηχά πιάτα πάρα με κρατήρες, γιατι το βάθος τους ειναι πολύ μικρο σε σχέση με τις τεράστιες διαμέτρους τους. κανονικά, επειδή η σελήνη δεν έχει ατμοσφαίρα και η πυκνότητα της σελήνης ειναι μικρή, οι μετεωρίτες εκτός του οτι δεν αναφλέγονται πέφτουν με μεγαλύτερη σφοδρότητα στην επιφάνεια της, απ’οτι στην γη και ως εκ τουτου έπρεπε να εισέρχονται σε μεγάλος βάθος.

Oi διαστημικές υπηρεσίας των ηπα (ναsα) και της εσσδ-ρωσιας (roscosmos) έχουν διαπιστώσει την ύπαρξη μεταλλικού περιβλήματος. κάτω απο τον εξωτερικό φλοιό, υπάρχει εσωτερικός μεταλλικός φλοιός μέσου πάχους 32 χλμ, δηλαδή σε ορισμένα σημεία ειναι λεπτότερα. επίσης στην επιφάνεια της έχουν παρατηρηθεί μεταλλικές ενισχύσεις σε διάφορα σημεία.

Το 1970 σε έκθεση της σοβιετικής ακαδημίας επιστήμων με τίτλο<ειναι η σελήνη δημιούργημα εξωγήινης νοημοσύνης ? >, η οποία πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια, αναφέρεται οτι η εξωτερική επιφάνεια της σελήνης ειναι πολύ σκληρή και περιεχέι μέταλλα, οπως τιτάνιο. σε σεληνιακά πετρώματα βρέθηκε οτι περιέχουν επεξεργασμενα μέταλλα, οπως ορείχαλκο (μπρούτζο), μικρα και τα στοιχειά ουράνιο 236 και ποσειδώνιο 237, που δεν έχουν προκύψει φυσιολογικά. το ουράνιο 236 ειναι μακρόβιο πυρηνικό κατάλοιπο που βρίσκεται σε χρησιμοποιημενο πυρηνικό καύσιμο και σε εκ νέου επεξεργασμενο ουράνιο. το ποσειδώνιο 237 ειναι ενα ραδιενεργό μεταλλικό στοιχείο, παράγωγο πυρηνικών αντιδραστηρων στην παράγωγη πλουτωνίου.

Ο βραβευμένος με νόμπελ χημείας επιστήμονας harold hurei, δηλώνει οτι τον άφησαν αμήχανο οι σεληνιακές πέτρες, γιατι βρέθηκε σ’αυτές δεκα φόρες περισσότερο τιτάνιο, απο αντίστοιχες γήινες πέτρες εμπλουτισμενες με τιτάνιο.

Το τιτάνιο χρησιμοποιειται σε αεριωθούμενα μαχητικά αεροσκάφη, σε υποβρύχια μεγάλου βάθους και σε διαστημοπλοια, λόγω της σκληρότητας του.

Ο προαναφερθης επιστήμονας ειπε επισης, οτι αν θελεις να προστατεψεις δορυφορο ή διαστημοπλοιο απο δυσμενεις επιδρασεις θερμοκρασιας, κοσμικης ακτινοβολιας και βομβαρδισμου μετεωριτων, θα χρησιμοποιησεις τα παραπανω μεταλλα αποκρουσης.

Η σεληνιακη επιφανεια ειναι επισης κακος αγωγος της θερμοτητας, οπως διαπιστωσαν και οι αμερικανοι αστροναυτες.

Το τελικο συμπερασμα της εκθεσεως της σοβιετικης ακαδημιας επιστημων, ηταν οτι η σεληνη πρεπει να ειναι παναρχαιο διαστημοπλοιο, το εσωτερικο του οποιου ηταν γεματο καυσιμα για μηχανες, παντος ειδους υλικα και εφοδια, οργανα πλοηγησης και παρατηρησεις και διαφορους αλλους μηχανισμους.

Βεβαια οι ηπα και ρωσια, ουδέποτε έδωσαν επισημως αυτες τις πληροφορίες, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, οπως και πολλες αλλες που θα δουμε παρακατω. όλες έχουν διαρρεύσει απο επιστήμονες τους, που υπηρετήσαν στην ναsa kai thn roscosmos, iδιως μετα την συνταξιοδοτηση τους.

Περίεργες εκλάμψεις και φώτα
Μετα την ανακαλυψη των τηλεσκοπιων και μεχρι και σημερα, πάρα πολλοι αστρονομοι, επιστημονες και ερασιτεχνες αστρονομοι, εχουν παρατηρησει μυστηριωδεις εκλαμψεις και φωτα σε διαφορές περιοχές και κρατηρες της σεληνης.

Το 1783 ο αστρονόμος σερ woiliam hersel παρατηρησε παραξενες εκλαμψεις στον κρατηρα αρισταρχο, ενω το 1963 οι αμερικανοι baro και jeims του αστεροσκοπειου lovel της αριζονα, παρατήρησαν το ιδιο φαινομενο στον ιδιο κρατηρα. τα ιδια φαινομενα εχουν παρατηρηθει και σε αλλες περιοχες της θεατης πλευρας τον 18ο, 19ο, 20ο αιωνα και μεχρι σημερα. (ΜΗΝ Σας κουραζω με ονοματα και χρονολογιες).

Απο που λοιπον προερχονται αυτα τα φωτα ?ΠΟΛΛΕΣ Απόψεις εχουν διατυπωθεί, οπως αντανακλαση ηλιακου φωτος, κρυσταλλικα πετρωματα, ηφαιστειακη δραστηριοτητα, ιονισμο, φωσφορισμο και διαφορα αλλα.

Σε καθε ομως περιπτωση, αυτο που εχουν καταθεσει οι παρατηρητες του φαινομενου ειναι οτι ολα τα φωτα μεταβαλλουν την ενταση τους, συνοδευονται απο εκτυφλωτικες λαμψεις, αλλαζουν χρωμα, εμφανιζονται και εξαφανιζονται αποτομα , σαν καποιος να τα χειριζεται απο κονσολα φωτισμου !!!

Οι περισσοτερες θεασεις αυτου του φαινομενου παρατηρηθηκαν στην περιοχη της θαλασσας της γαληνης, πολυ κοντα στο σημειο οπου σταλθηκαν οι πρωτες αποστολες του προγραμματος απολλων.

Στην θαλασσα της κρισης, εχουν ομοιως παρατηρηθει συστοιχιες φωτων που αναβοσβηνουν σαν να τα διευθυνει καποιος.

Αλλη μια περιοχη με αναριθμητες τετοιες θεασεις φωτεινων στγματων ειναι ο κρατηρας αρισταρχος που προανεφερα και ιδιως ο κρατηρας πλατων στην θαλασσα του ψυχους οπου εχουν καταγραφει χιλιαδες κυριολεκτικα αναφορες για εμφανιση φωτεινων στιγματων σε γεωμετρικη διαταξη !!!

Ομαδες επιστημονων που συνεργαστηκαν ανεξαρτητα απο την νασα υπολογιζουν καταμετρημενες περιπτωσεις εμφανισεως φωτων και αντικειμενων στην επιφανεια της σεληνης πανω απο χιλιες περιπτωσεις.

Κατα την διαρκεια του προγραμματος απολλων, η νασα κατεγραψε πανω απο δυο χιλιαδες περιπτωσεις εμφανισεως φωτων στην επιφανεια της σεληνης. Παρενθεση. γιατι οι ξενοι εχουν δωσει ελληνικα ονοματα σε πολλες περιοχες της σεληνης ? Τοσο πολυ μας αγαπανε ? Υποψιαζεστε κατι ?

Ραδιοεκπομπες απο το εσωτερικο της σεληνης
Μετα την ανακαλυψη των ασυρματων πομπων και δεκτων απο τον μεγα επιστημονα τεsla και ποιο συγκεκριμενα απο τα τελη της δεκαετιας του 1930 που καπως ειχαν τελειοποιηθει οι συσκευες αυτες, ο επιστημονας grote reber της εταιρειας τηλεπικοινωνιων των ηπα , συνελαβε ραδιοφωνικα μηνυματα απο το εσωτερικο της σεληνης. αμεσως αυτο χαρακτηριστηκε απορρητο και απαγορευτηκε η δημοσιευση του.

Αρκετοι ερασιτεχνες αστρονομοι ειχαν συλαβει επισης σηματα απο την σεληνη στα 1927, 1928 και 1934, με δικη τους κατασκευης ραδιοτηλεσκοπια.
Στα 1935 συνελαβαν παρομοια μηνυματα οι μαrκονι και τεsla.

Το 1956 επιστημονες του πανεπιστημιου του οχαιο δηλωσαν οτι συνελαβαν ενα ειδος κωδικοποιουμενου μηνυματος απο την σεληνη.

Εχει διαρευσει οτι αμερικανοι αστροναυτες οταν ταξιδευαν προς την σεληνη, ακουσαν απο το συστημα ενδοεπικοινωνιας, μια παραξενη μουσικη.

Ο γαλλος συγγραφέας rober sarou ισχυρίσθηκε οτι ο αστροναύτης αlfred worden της αποστολής απολλων-15, την στιγμη που περπατουσε στην σεληνη, ακουσε ενα μηνυμα απο ανεξήγητες λέξεις, που ελεγαν <μαρα(‘η λαρα) ραμπι αλαρντι ντιντι ενταβουερ εσα κουνς αλιμ>. ΤΟ Μήνυμα αυτο μεχρι στιγμής μένει αμετάφραστο. (ΑΥΤΟ Κατα πασαν πιθανότητα προερχόταν απο την αστροπολιτεια <λιλιθ> των αποστατων του αστέρος ε βοωτη που αφιχθει στην περιοχη το 11600 πχ με αρχηγό τον Γιαχβέ, η οποία βρίσκεται όπισθεν της σεληνης μεχρι και σημερα υπο την συνεχη επιβλεψη των ανδρομεδιων).

Σίγουρα και οι πρωην σοβιετικοί(ρωσοι)θα ειχαν λαβει τετοια μηνύματα. αλλα λογω της αυστηρής λογοκρισίας και της μυστικοπαθειας που επικρατούσε τοτε στην πρώην εσσδ, δεν εγιναν γνωστά.

Για ολα αυτά τι λενε οι διαστημικες υπηρεσίες ? Δυστυχώς και ως συνηθως τιποτα, <μουγκα> κατα το κοινως λεγομενο. στην χειρότερη περίπτωση σε βγαζουν και <τρελλο> !

Μυστηριώδη σχεδία και κατασκευές στην επιφάνεια της σελήνης
Πολυ πριν την εναρξη των διαστημικων προγραμματων, αστρονομοι (επαγγελματιες και ερασιτεχνες) που παρατηρουσαν την σεληνη, ειχαν εντοπισει διαφορα σημεια στην επιφανεια της σεληνης που εμοιαζαν με <τεχνητες κατασκευες>. ΠΛΗΘΟΣ Αναφορων εκαναν λογο για αινιγματικες εμφανισεις, αλλα και εξαφανισεις διαφορων γεωμετρικων σχηματων, οπως παρακατω.

-το 1954 ο αστρονομος john o’nil, ανακαλυπτει στην θαλασσα της κρισης, κατασκευη παρομοια με γεφυρα 2ο χλμ περιπου. αυτο επιβεβαιωνεται και απο αλλους αστρονομους. η γεφυρα αυτη αργοτερα εξαφανισθηκε.

-αστρονομοι το 1962 ανακαλυπτουν στην θαλασσα του ψυχους και κοντα στον κρατηρα του πλατωνος, μυστηριωδη τετραγωνο κατασκευη και εντος αυτης ενα σταυρο. μετα απο λιγο καιρο εξηφανισθει μυστηριοδως.

-τον ιουλιο του 1964 το διαστημοπλοιο της nasa ranger-7 κατεπεσε στην επιφανεια της σεληνης. λιγο πριν συντριβει εστειλε στην γη φοτο με παραξενα αντικειμενα σε απολυτη κυκλικη διαταξη μεσα σε κρατηρα. η νασα τα χαρακτηρισε σαν πετρες, ενω διαφοροι ερευνητες μιλησαν για ufo.

-το διαστημοπλοιο της εσσδ luna-9 που προσεληνωθηκε στις 3/2/1966 στον ωκεανο των καταιγιδων, φωτογραφησε κατασκευες που εμοιαζαν με πυργους, τοποθετημενες σε τρεις στοιχους και τρεις ζυγους. (ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Στα σχετικα βιντεο , τους συνδεσμους ( link )των οποιων δινω στο τελος του αρθρου)

-το αμερικανικο orbiter-2 στις 20/9/1966 φωτογραφιζει απο υψος 20 χλμ, στην θαλασσα της γαληνης κτηριο και κατασκευές σε σχημα αιγυπτιακων οβελισκων υψους 12 εως 22 μετρων. ανα τρεις σχηματιζουν τρια απολυτως ισοπλευρα τριγωνα.

-αλλες φωτογραφισεις αμερικανικων και σοβιετικων διατημοπλοιων, δειχνουν εναν αινιγματικο τετραγωνισμενο μονολιθο. στην αρχη της ταινιας του 1968 του μεγαλου αστρονομου και συγγραφεως αrthur clarke παρουσιαζεται ενας τετοιος μονολιθος. (ΟΠΟΙΟΣ Φιλος/η θελει την ταινια, μπορω να του την στειλω σε ψηφιακη μορφη).

Παρομοιος μονολιθος εχει ανακαλυφθει και στην επιφανεια του δορυφορου του αρη, φοβου.
-το 1973 το σοβιετικό μη επανδρωμένο lunhont-2, στην θάλασσα της γαλήνης βρήκε μια μεταλλικη πλακα μηκους ενος μετρου ασυνηθους στιλπνοτητας και πολυ μικρης ηλικιας. στην ιδια αυτη θαλασσα παρατηρηθηκαν πυραμιδες, στην ιδια ακριβως διαταξη με αυτες της αιγυπτου οπως υποστηριζει ο σοβιετικος επιστημονας αlexander abramof.Γιατι η νασα προσεληνωσε πολλες απο τις αποστολες της (επανδρωμενες και μη )στην θαλασσα της γαληνης ?-εχουν ανακαλυφθει τα ερειπια oλοκληρης πολις.
-εχει φωτογραφηθει απο τους αστροναυτες των αποστολων απολλων, πυργος υψους περιπου 8 χλμ και διαμετρου 400 μετρων.
-εχουν παρατηρηθει απο πολυ παλαια πανω απο 200 θολοι διαμετρου 250-300 μετρων, τυπου <ινgloo>, που μετακινουνται και αλλαζουν θεση, πιθανως λυομενoi-προκατασκευασμενoi.
-παρατηρηθηκαν κωνικες κατασκευές που πολλαπλασιαζονται ασυνήθιστα. το 1865 υπήρχαν μονο δυο, ενω σημερα ειναι πανω απο χιλιες.
Ωσ συνήθως οι διαστημικές υπηρεσίες, δεν λενε τίποτα για ολα αυτα. ομως οι αστροναύτες των απόστολων <απολλων>και οι διευθυντές του προγράμματος, που ειναι σημερα ανω των 80 ετων, εχουν αρχίσει να ανοίγουν το στόμα τους, οπως θα δούμε στην συνεχεια.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ -

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications