Δεύτερη Διαρροή  απο την NASA! επιστήμονας λέει ότι :Κάποιος άλλος είναι στην σελήνη!
 Δεύτερη Διαρροή  απο την NASA! επιστήμονας λέει ότι :Κάποιος άλλος είναι στην σελήνη!

Σήμερα ένας σχετικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ξεχωρίζουν απο τις μάζες, έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι κατι συμβαίνει πίσω από αυτά που βγαίνουν δημόσια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOIA),που δημιουργήθηκε για την ελευθερία της πληροφόρησης, και επιτρέπει την πλήρη ή μερική αποκάλυψη των ακυκλοφόρητων πληροφοριών, μεσώ έγγραφων που ελέγχονται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια, ένα εκ των οποίων είναι η χρήση του ορού «εθνική ασφάλεια» για να κρατήσουν τις πληροφορίες κρυμμένες από τη δημόσια προβολή. Αυτό έχει γίνει πιο εμφανές με τις αποκαλύψεις του WikiLeaks και του Edward Snowden, αλλά το πρόβλημα πηγαίνει ακόμα πιο βαθιά. Γνωρίζατε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ταξινομεί περίπου πεντακόσια εκατομμύρια σελίδες εγγράφων κάθε χρόνο;

Οι επιστήμονες της NASA και τι λένε για το φεγγάρι
Πολλοί απο το προσωπικό της NASA έχουν κάνει δηλώσεις σχετικά με τη Σελήνη. Ο George Leonard, ένας επιστήμονας της NASA και αναλυτής φωτογραφιών της NASA οπως φωτογραφίες της Σελήνης, πολλές από τα οποίες έχουν δημοσιευθεί στο βιβλίο του με τίτλο Somebody του Else Is On The Moon.

Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες είναι μικρής ανάλυσης με τα σημερινά πρότυπα, δείχνουν στοιχεία τεράστιας σημασίας.Πολύ πιο συναρπαστικό από αυτές τις φωτογραφίες είναι οι δηλώσεις του ! σχετικά με το τι βρέθηκε στη Σελήνη.Ο Leonard δεν ήταν ο μόνος με ένα αξιόπιστο υπόβαθρο που προσπάθησε να πει στον κόσμο την αλήθεια σχετικά με τη Σελήνη και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τις αποστολές της αποστολής Apollo.

«Κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση μου, η NASA, προχώρησε στην διαγραφή 40 ρόλων φιλμ του Προγράμματος Απόλλων απο :- την πτήση προς την Σελήνη, την πτήση γύρω από το φεγγάρι, στην προσσελήνωση στη Σελήνη. Διαγράφτηκαν για χάρη του Χριστού, 40 κύλινδροι φιλμ, από αυτά τα γεγονότα. Τώρα μιλάμε για πολλές χιλιάδες μεμονωμένα φιλμ που τραβήχτηκαν και οι λεγόμενες αρχές διαπίστωσαν ότι δεν έχετε δικαίωμα να τα δείτε. Ω, ήταν «ανάστατοι», «κοινωνικά απαράδεκτο», «πολίτικη απαράδεκτη». Έχω γίνει έξω φρενών. Είμαι ένας συνταξιούχος Αρχιλοχίας. Δεν ήμουν ποτέ διάσημος για την υπομονή μου. »
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από τον Bob Dean, ο οποίος μιλούσε σε συνέδριο στην Ευρώπη.Ο Bob είναι ένας συνταξιούχος του Στρατού των ΗΠΑ και υπηρέτησε επίσης στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE) του ΝΑΤΟ ως αναλυτής πληροφοριών.

Ο Leonard υποστήριξε ότι η NASA γνώριζε για εξωγήινη δραστηριότητα στη Σελήνη και προσπάθησε να κρύψει αυτές τις πληροφορίες. Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει έναν τέτοιο ισχυρισμό.
"Διαβάστε βιβλία, διαβάστε την γνώση, θα αρχίστε να καταλαβαίνεται τι πραγματικά συμβαίνει, διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας επισκέπτονται. . . . Το σύμπαν που ζούμε είναι πολύ πιο θαυμαστό, συναρπαστικό [Η ανθρωπότητα είχε αναρωτηθεί από πολύ καιρό αν είμαστε] μόνοι στο σύμπαν. Αλλά στην εποχή μας έχουμε πραγματικά στοιχεία που δείχνουν οτι: Όχι, δεν είμαστε μόνοι. "- Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ, ScD, αστροναύτης της NASA (6ο άτομο που είχε περπατήσει στο φεγγάρι)

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι η ρωσική κυβέρνηση πρόσφατα έκανε μια διεθνή έρευνα σχετικά με τις προσεληνώσεις στο φεγγάρι των ΗΠΑ, και σχετικά με την εξαφάνιση των βίντεο ,φιλμ, από την αρχική προσελήνωση το 1969, επίσης, αναφέρεται στον σεληνιακό βράχο, που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια πολλών αποστολών μεταξύ 1969 και 1972.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τον αστροναύτη της NASA Δρ Brian O'Leary λένε το ίδιο πράγμα. Ο Leonard δεν είναι ο μόνος επιστήμονας της ΝΑΣΑ, που μίλησε για περίεργα πράγματα σχετικά για την Σελήνη. Πρόσφατα, ένας επιστήμονας με το όνομα του Δρ John είπε το ίδιο πράγμα. Ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αποστολής Clementine στη Σελήνη, η οποία ήταν μέρος ενός κοινού σχεδίου μεταξύ του οργανισμού Άμυνας (BMDO) και της NASA. Η αποστολή ανακάλυψε νερό στους πόλους της Σελήνης, το 1994.

Δηλώσε ότι: Όλες οι φωτογραφίες που έχω δει από το φεγγάρι,δείχνουν πιθανές δομές, το πιο εντυπωσιακό είναι μια γραμμική δομή που επεκτείνεται πολλά μίλια. Αυτό φαινόταν αναμφισβήτητα τεχνητό, και δεν πρέπει να υπάρχει εκεί, κάποιοι απο το υπουργείο άμυνας, ψάχνουν για τέτοιες δομές στο φεγγάρι με μεγάλη ανησυχία, διότι δεν είναι δίκες μας, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για την ανθρωπότητα που θα μπορούσε να κατασκευαστεί ένα τέτοιο πράγμα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι εκεί πάνω.

Από ένα άλλο πολιτισμό, αρκετά προηγμένο που θα κανουν διαστημικά ταξίδια, ήταν στο φεγγάρι πριν φτάσαμε εκεί και πιθανώς ακόμα να ειναι εκεί.Για κάποιους, αυτό το είδος πληροφοριών φαντάζουν συνωμοσίες, δεν μπορούν να διανοηθούν οτι ο κόσμος δεν ειναι αυτός που τους έμαθαν!, η σε άλλους ακόμα και τρομακτικές.

Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ανοίξουν το μυαλό τους σε αυτές τις πληροφορίες ζουν στο μικρόκοσμο τους και στο matrix που τους έχουν βάλει. Έξαλλου ειναι για λίγους αυτές οι πληροφορίες, για πολλούς ειναι άπλα άχρηστες και συνωμοσίες!(εκεί φτάνει το μυαλό τους), ας δουν πρωιναδικα και δελτία των 8 ,και ηλίθιες σειρές στην τιβι!! ΠΗΓΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

DMCA.com Protection Status

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications