Σοκαριστικό βίντεο του ISIS καλεί σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά της Ευρώπης!  αρχίζει να φαίνεται το μεγάλο σχέδιο!
Σοκαριστικό βίντεο του ISIS καλεί σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά της Ευρώπης

είτε το απαγορευμένο βίντεο στο youtube,με το οποίο καλεί τους οπαδούς του σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις στις Βρυξέλλες.Μάλιστα, στο βίντεο διακρίνονται εικόνες «εκπαίδευσης» των υπόπτων για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που σκότωσε 130 άτομα στο Παρίσι.

Στο για μια ακόμη φορά άψογα σκηνοθετημένο βίντεο, το Ισλαμικό Κράτος, που έχει αναλάβει την ευθύνη για το μακελειό στη βελγική πρωτεύουσα, επισημαίνει ότι το Βέλγιο ανήκει σε έναν συνασπισμό ο οποίος πολεμάει εναντίον μαχητών στη Μέση Ανατολή.

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ένα προκλητικό βίντεο με το οποίο καλεί τους οπαδούς του να διεκδικήσουν τη νίκη και να διεξαγάγουν ιερό πόλεμο (τζιχάντ) μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις στις Βρυξέλλες, για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη η τζιχαντιστική οργάνωση.

Στο βίντεο, το Χαλιφάτο επισημαίνει ότι το Βέλγιο ανήκει σε έναν συνασπισμό, ο οποίος πολεμάει εναντίον μαχητών στη Μέση Ανατολή.Τα αεροσκάφη των σταυροφόρων, περιλαμβανομένου του Βελγίου, συνεχίζουν να βομβαρδίζουν μουσουλμάνους στο Ιράκ και στο Λεβάντε νύχτα και μέρα» αναφέρεται στο υλικό.

«Κάθε μουσουλμάνος που γνωρίζει καλά την ιστορία του ισλάμ, ξέρει ότι ο ιερός πόλεμος εναντίον απίστων είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ισλάμ και αυτοί που διαβάζουν ιστορία το ξέρουν».

Χρησιμοποιούν επίσης δήλωση του Ντόναλντ Τραπ που πριν από μερικές μέρες δήλωσε πως «οι Βρυξέλλες ήταν μια από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου πριν από 20 χρόνια και ασφαλείας, τώρα είναι ένα θεάτρου τρόμου». Και η δήλωσή του ακούγεται ενώ μια φωτογραφία του καίγεται.

«Αδέρφια ξεσηκωθείτε, διεκδικήστε τη νίκη. Πάμε για Τζιχάντ» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι τζιχαντιστές, συνοδεύοντάς το με εικόνες φρίκης: πυροβολισμούς, εκρήξεις, εκτελέσεις, μάχες, μια εικόνα Αποκάλυψης. Και καλεί τους απανταχού "οπαδούς" του Ισλαμικού Κράτους να ξεσηκωθούν γιατί είναι η στιγμή της μάχης «αν είστε πιστοί, είτε θα νικήσετε είτε θα δείξετε πίστη. Φοβάστε το θάνατο; Δεν υπάρχει διαφυγή! Δείξτε αξιοπρέπεια» είναι το μήνυμά τους και ο μόνος τρόπος, όπως λένε, για την είσοδο στον παράδεισο!

Δείχνουν παιδιά, τραυματισμένα, να κλαίνε και μιλούν για «αδέρφια που πονάνε, ουρλιάζουν και πεθαίνουν» και κάνουν αναφορά στους «σταυροφόρους» όπως το Βέλγιο που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράκ μέρα και νύχτα. Στη συνέχεια, υπάρχουν εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες και ο άνδρας που μιλά απειλεί πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρις εσχάτων!

Στη συνέχεια του video εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, οι τρομοκράτες που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ όταν δείχνουν εικόνα από την πορεία μνήμης στη Γαλλία μετά το Charlie Hebdo, έχουν κρύψει το πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ κι άλλων γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο ελέγχει μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας και έχει παρουσία στη Λιβύη και την αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications