Πολύ αργά για δάκρυα μάγκες!:Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο
Πολύ αργά για δάκρυα μάγκες!:Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη και αγρότες, στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο βουλευτής εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και δήλωσε ότι προτίθεται να υπερψηφίσει το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, αρκεί η κυβέρνηση να κάνει μερικές διορθωτικές κινήσεις.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να καταφερθούν εναντίον του βουλευτή.

Σε ελάχιστο χρόνο, στο σημείο βρέθηκαν κι άλλοι εξαγριωμένοι αγρότες οι οποίοι εξέφραζαν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στις δηλώσεις του βουλευτή αλλά και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν του αγρότες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Creta Post

Κρήτη! οι ψωνισμένοι νεοελληνες , μια ζωή αριστεροί ! απο το ΠΑΣΟΚ έως το ΣΥΡΙΖΑ για να παίρνουν επιδοτήσεις! μόνο που τελείωσε το μελί! μάλιστα εκαναν δίκη τους αντίσταση και μάχη την λεγόμενη μάχη της Κρήτης, μάχη μεταξύ Αγγλων-μασόνων Γερμανών, που στα σκούρα το έβαλαν στα ποδιά τα μασονάκια Άγγλοι ! για ποιους πολέμησαν οι κριτικοί; σωστά! για τους μασόνους και τους Άγγλους!αυτοί ήταν "κάλοι" κατακτητές! που τους έδιναν εντολές να σφάζουν Γερμανούς!!!ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΤΕ?

Όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα ! και το πλήρωσαν με φόρο αίματος οι μη αγγλόφιλοι-μη κομμουνιστές ,με χιλιαδες σφαγές! άπλα στην Κρήτη, την έχουν δει ιστορία! μια φορά προδότες πάντα προδότες! μια ζωή ΠΑΣΟΚ, αλλα και ΔΝ ,εξάλλου απο εκεί ειναι η Οικογενειοκρατία απο το το 74 και μετα.

Όποιος κοιτάξει πίσω στην ιστορία, που έχουν διαστρέβλωσει και ξεσκίσει! οι ίδιοι που ειναι στην εξουσία σημερα (κομμουνιστικη αριστερα) και δει αληθινή ιστορία, θα τραβάει τα μαλλιά του!!! μετα τον Κολοκοτρώνη το χάος ! η Ελλάδα συνεργός στους Εβραίους! στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! για να φτιάξουν το ΔΝΤ σημερα!.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications