«Κούβα του 2016 η Συρία» – Ανά πάσα στιγμή η παγκόσμια σύγκρουση – Ετοιμάζεται να κλείσει τα Στενά η Άγκυρα
«Κούβα του 2016 η Συρία» – Ανά πάσα στιγμή η παγκόσμια σύγκρουση – Ετοιμάζεται να κλείσει τα Στενά η Άγκυρα

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει, από μικρή μάλιστα αιτία, σύγκρουση Ρωσίας-Τουρκίας, γεγονός που προκαλεί έντονη διεθνή ανησυχία, ειδικά στην Ευρώπη. Η «γηραιά ήπειρος» συνορεύοντας με την Ρωσία, βλέπει την λαίλαπα να έρχεται και στα εδάφη της, καθώς ενδεχόμενος ρωσοτουρκικός πόλεμος θα οδηγήσει με μαθηματική βεβαιότατα σε γενικευμένη σύρραξη και στην Ανατολική Ευρώπη, όπου Η.Π.Α. και σύμμαχοι έχουν αναθέσει στην Ουκρανία να προκαλεί συνεχώς την «Αρκούδα».

«Η Συρία είναι η Κούβα του 2016 και υπάρχει ρίσκο διεθνούς σύγκρουσης το οποίο μεγαλώνει μέρα με την ημέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά άρθρο του γερνανικού περιοδικού «Spiegel» που φιλοξενείται και στην επίσημη σελίδα του ΝΑΤΟ.

Η Γερμανία είναι της άποψης πως η Ρωσία προκαλεί την Τουρκία θέλοντας να κάνει το μοιραίο λάθος και να την συντρίψει, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει την αξιοπιστία του ΝΑΤΟ το οποίο δεν δείχνει να επιθυμεί, στην παρούσα φάση, την σύγκρουση με την ρωσική υπερδύναμη.

Ναι αλλά στην Γερμανία δεν αναρωτιούνται ποιός άρχισε τον φαύλο κύκλο; Μήπως η Τουρκία που κατόπιν εντολών κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό τον Νοέμβριο του 2015 και παίζει με τα Στενά;

Μάλιστα, όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Sabah, η Άγκυρα έχει σκοπό να καταγγείλει την Ρωσία για μεταφορά οπλικών συστημάτων και πολεμοφοδίων μέσω των Στενών με προορισμό τους Κούρδους, κλείνοντας για τον ρωσικό στόλο τα Στενά, γεγονός που αποτελεί για την Μόσχα casus belli (αιτία πολέμου)!

Ποιος φταίει λοιπόν για ό,τι επακολουθήσει;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:Από τον συμπαθέστατο κατά τα αλλα Λιακοπουλου, που νομίζει οτι η Γερμανία ειναι ανεξάρτητο κράτος!το ίδιο νομίζει και το 80% των νεοελλήνων!!όταν ειναι επαρχία Αμερικής με αριστερούς κυβέρνηση και Εβραίους! τι και αν υπάρχει συνθήκη υποταγής! τι και αν ο Σοιπλε έχει δηλώσει δημοσια οτι στερείται εθνικής κυριαρχίας!(κατά τα αλλα επιβάλει μετρα!)γραμμή χειραγώγησης μαζών και διχόνοια; η βλακεία; γεγονός ειναι οτι τα έγκυρα ΜΜΕ στην Ελλάδα, λενε κάθε μέρα οτι η γερμάνια φταίει για ολα, και όχι οι αριστεροί της Γερμανίας που άπλα εκτελούν εντολές!(μάλιστα κανουν ισλάμ την γερμάνια)! στην ίδια γραμμή και κατι γνώστες "έγκυρες" σελίδες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications